.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Tumblr ima novog vlasnika

14.08.2019.

Ako ste godište približno nama i u nekom periodu svog života ste bili emo ili alternativni klinci, gotovo da ne postoji mogućnost da niste imali Tumblr.

.

foto: The Verge

Na ovoj mreži mogle su da se pronađu svakakve fotke i gifovi. Od prirode i cveća, preko bendova, ljudi, do erotskih fotografija.

Ovo poslednje međutim, banovano je sa Tumblr-a kada su shvatili da se pretvorio u kontroverznu mrežu, te je Verizon odlučio da ih zabrani zbog mnogih skandala. Kompanija je promenila vlasnika, pa je sada u vlasništvu kompanije Automattic, isto kao i WordPress.

Kompanija je u maju počela da traži kupca za ovu platformu, a nakon pronalaska, u saopštenju je istaknuto da kupac i kupljeni dele zajedničku viziju o online zajednicama, koje bi se zalagale za demokratizaciju sadržaja i dale glas i onima koji se nalaze na margini, te se ne čuju u mejnstrim medijima.

To ipak ne znači da će se ukinuti zabrana erotskih sadržaja, bez ozbira na to što je platforma nakon zabrane izgubila oko 20 odsto korisnika.

.
Veliki broj ljudi ode na Tviter da se "istrese" kada im nešto nije po volji. Ovo je sasvim okej dok zbog tog "istresanja" ne ispašta…
.
Morate priznati da ništa nije bilo toliko dramatično kao spuštanje slušalice na telefonu na preklop. Iako ne baš potpuno isti,…
.
Za novije generacije teško da postoji veći razlog za nervozom od pucanja neta i ponovnog učitavanja u momentu gledanja bilo kog…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?