...
TRENUTNO19:10 - 19:20Vredi pročitati

Lifestyle / Tehnologija

Trenirajte uz Netfliks

29.12.2022.

Netflix je objavio da je postao partner sa Nike Training Clubom. Servis za striming sadržaja će objaviti Nike video zapise o vežbanju za sve pretplatnike 30. decembra. Ovi video snimci će voditi korisnike kroz njihove wellness strategije i programe vežbanja. Ovi snimci biće dostupni na nekoliko jezika i objavljeni u dve serije. 

.

Da biste gledali ove snimke, sve što treba da uradite je da potražite Nike na početnom ekranu i spremni ste. Pre toga, video snimci Nike Training Cluba bili su dostupni samo na pametnim telefonima, pa se uz pomoć HDMI kabla ili AirPlay-a ili Chromecasta, moglo emitovati na TV-u. 

Inače, aplikacija Nike Training Club, koju vode Nike sertifikovani treneri, nudi niz opcija za ljude svih nivoa kondicije, uključujući trening snage, jogu i vežbe visokog intenziteta. Pokrenut je 2009. godine i počeo je da podržava Apple Watch još 2018. Od korisnika traži svoje fitnes ciljeve i nudi im prilagođene video zapise o vežbanju, savete i motivaciju da ih postignu. Aplikacija je takođe dodala vežbe za osobe sa invaliditetom ranije ove godine.

“Nije uvek lako motivisati se na vežbanje, ali opcija da osetite adrenalin i zatim direktno pređete u jednu od svojih omiljenih emisija ima određenu privlačnost. A sada, to je upravo ono što možete da uradite: neposredno pre nove godine, članovi Netflixa će moći da strimuju fitnes sadržaj iz Nike Training Cluba po prvi put", kažu u Netflixu.

Izvor: PC Press


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Peta sezona serije "Stranger Things" pod znakom pitanja zbog štrajka scenarista

Produkcija pete sezone popularne serije "Stranger Things" obustavljena je do daljeg, zato što su se njeni kreatori solidarisali sa štrajkačima…

.

U junu stiže šesta sezona legendarne serije "Black Mirror"

Šesta sezona legendarne serije "Black Mirror" stiže ovog juna na Netfliks. Sve to je najavaljeno u nedavno objavljenom trejleru iz…

.

Into the Breach: Robotska šahovska borba

Konačno je stiglo lepo vreme, što je idealan trenutak da se sa velikih ekrana i konzola prebacimo na mobilne telefone…

.

"Stranger Things" kao animirana serija?

Netfliks će kreirati animiranu seriju smeštenu u naučno-fantastični svet "Stranger Things", ne bi li od popularne serije napravio veliku franšizu.

.

Dust & Neon: Roboti u prašini Divljeg zapada

Možda se sećate sada već legendarnog filma "Cowboys & Aliens" iz 2011. godine koji je dokazao da u prljavštinu Divljeg…

.

Telefon umesto džojstika za Netflix igre

Netflix je započeo testiranje igara za TV, što će ljubiteljima njihovih igara pružiti nove načine da u njima uživaju. Ovo…

  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo