...
TRENUTNO00:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Tehnologija

Tinder planira uvođenje video četa

22.05.2020.

Epidemija koronavirusa definitivno je promenila način upotrebe mnogih aplikacija i softvera. Jedna od takvih je i Tinder, u čijem korišćenju je, kada se gleda finansijski aspekt, primećen pad.

.

foto: Market watch

Kako prenosi BBC, s jedne strane, broj korisnika je u porastu, čemu ide u prilog informacija da je na dan 29. marta ukupno izvršeno oko tri milijarde svajpova, što je najveći broj u jednom danu od kada ova aplikacija postoji. 

Podaci jasno pokazuju da je aplikacija sve popularnija. Međutim, iako je Tinder preuzet više od 340 miliona puta od njegovog lansiranja 2012. godine, prihodi im dolaze od svega šest miliona korisnika koji koriste premium usluge. Tu se primećuje pad i to je ono što zabrinjava vlasnike.

Ostaje da se prati da li će onlajn upoznavanje i u budućnosti imati porast, s obzirom na to da nas čeka drugačiji način života i da će se sve više ljudi oslanjati na online komunikaciju umesto na živi susret. S tim u vezi, Tinder planira da u junu pusti novu opciju video chata u svojoj aplikaciji.

Možda te još zanima:

.

#Onokad te muva bot

Ako koristite neku od aplikacija za upoznavanje verovatno očekujete da komunicirate sa, u najmanju ruku, ljudskim bićem, zar ne? Da,…

.

Chatbotovi stigli i na Tinder

Kako svajpovanje oduzima previše vremena na Tinderu, pojedini programeri već kreiraju programe, odnosno chatbotove, koji umesto njih biraju potencijalne partnere.

.

Dolly Parton challenge: Da još više budemo ono što nismo!

Dolly Parton je nedavno na mrežama pokrenula trend koji polako jenjava, ali je i dalje prisutan. U pitanju je kolaž od…

.

Tinder razvija taster za paniku

Tinder je rešio da preduzme dodatne korake kako bi poboljšao bezbednost svojih korisnika. Kako je najavljeno, planira se lansiranje funkcije koje omogućavaju potvrdu…

.

Uplatili pre osam godina, igra još nije gotova

Razvoj video-igre Star Citizen počeo je još 2010. godine, a 2012. pokrenuta je kampanja na Kickstarteru, sa kojom su ostvarili…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Škripa
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo