.
Trenutno
Prava stvar
 Novinari O radija
Lifestyle / Tehnologija

Tamni mode Chroma i na telefonima?

12.02.2019.

Koliko su pojedini pretraživači počeli da koriste dark mode, ispada da je život skroz mračan, a ne nekad siv, nekad žut. Google Chrome mogao bi da dobije tamni mode i za telefon.

.

Nakon što je kompanija Google uvela tamnu boju u svoje aplikacije i platforme, procenili su da je ova ideja postala popularna kod korisnika, prenosi Benchmark.

Chrome 73 beta za Android stiže sa tamnom temom, a svega nekoliko dana nakon što je objavljeno da Google sprema tamni UI za Chrome na Windows i Mac uređajima.

Sama provera da li korisnik ima ovu opciju ili ne, malo je komplikovanija. To možeš da znaš jedino ako napraviš dugačak pritisak na link ili fotku i samo pod uslovom da je Android Pie Dark Mode podešen na Always On u okviru Developer Options.

Pojava tamne teme za mobilni telefon još uvek je u ranoj fazi razvoja, a nema ni informacija o tome da li će pomenuta funkcija iz bete biti pretočena u stabilnu verziju i isporučena korisnicima.

.
"Lažni bend" Dadabots razvila su dva muzička tehnologa, a u želji da dokažu da neuralne mreže mogu da se bave kreativnim poslovima…
.
Iako ne deluje da postoji veliki broj ljudi koji Skajp koriste na svojim mobilnim uređajima, ovo bi moglo da se promeni zbog novih…
.
Kompanija Twitch, koja je prvenstveno poznata po svom servisu za strimovanje igara, pokrenula je Twitch Sings, karaoke igru koja…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?