...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Reklame u virtuelnoj stvarnosti

03.04.2017.

Korisnici VR setova nova su meta oglašivača i marketinških stručnjaka. Reklame koje se prikazuju tokom virtuelnih putovanja, vožnje automobila ili igranja igrica, mogu biti statične slike u VR okruženju ili plasiranje proizvoda unutar aplikacija u 2D ili 3D obliku. Oglasne poruke plasirane kroz VR su uverljivije i relevantnije, jer se prikazuju u skladu sa interesovanjem korisnika, smatraju marketinški stručnjaci.

.

Sada je moguće pratiti koje reklamne poruke su korisnici sadržaja u virtuelnoj realnosti videli, koliko su dugo gledali "baš u tu oglasnu poruku" i kako su se nakon toga ponašali, odnosno šta su odabrali za nastavak VR iskustva.

O tome kako virtuelna realnost i veštačka inteligencija utiču na naše ponašanje, da li je moguće osposobiti robota da umesto nas gleda reklame, govoriće službenik za tehnologije budućnosti Gregory Roekens na festivalu SOF koji će biti održan 6. i 7. aprila u Portortožu.

Uloga korisnika, potrošača digitalnog sadržaja, sa porastom upotrebe veštačke inteligencije donosi više softverskih alata za virtuelnu pomoć na našim mobilnim uređajima, poput Siri, Cortana i Google asistent.

Oni nam danas pomažu da saznamo sportske rezultate, kao i kojim putem brže do kuće izbegavajući gužvu. Sutra će kupovati umesto nas? Kako će izabrati pravi proizvod i da li će znati da volimo baš taj brend?

Korisni linkovi:

www.sof.si

www.grey.com/emea/work/key/donate-your-data/id/12898/

Možda te još zanima:

.

Brzinske nudle sa povrćem

Ispitni je rok i hladno je i kraj je radne sedmice. Zato danas jedan brz, jednostavan i veoma ukusan ručak.

.

Svaki građanin ima odgovornost

Vršnjačko nasilje predstavlja problem koji nije samo u školama, među vršnjacima, već problem zajednice generalno. Ovo je tema o kojoj…

.

Chipper će te naterati da učiš

Jedan od najvećih neprijatelja studenata je vreme - nikada ga nema dovoljno. Uvek nam fali taj jedan dan, ili baš…

.

Brza i laka bela čorba

Ukoliko nemate puno vremena, a želeli biste da ipak srknete nešto toplo i ukusno, imamo čorbu idealnu za vas.

.

Onlajn nasilje je svakodnevna pojava

Širenje glasina i etiketiranje već dosta dugo su neugodan i izazovan aspekt života maltene svake mlade osobe, a sveprisutnost pametnih…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo