.
Trenutno
Dnevna soba
 Jovan Marjanović
Lifestyle / Tehnologija

Redizajniranje Microsoft Store-a

28.10.2019.

Windows 10 korisnici koji otvore Microsoft Store videće da je on sada malo promenjen. Nova prodavnica donosi nove kategorije, kao i reorganizaciju celih sekcija unutar njih.

.

Kako prenosi Betanews, stare kategorije nisu nestale, samo su pomerene na druga mesta i preimenovane su. Movies & TV je promenjen u Entertainment, Games u Gaming… Apps je pomeren u Productivity kategoriju, a Devices se sada mogu naći unutar kategorija Gaming i Productivity.

Gaming sadrži sekcije najbolje prodavanih i najboljih besplatnih igara, listing novih igara, kao i personalizovanu ponudu. Postoji i sekcija posvećena Xbox dodacima.

Productivity se fokusira na aplikacijama, ali se i tu mogu naći hardverski uređaji. Kategorija Deals je dosta promenjena. Uređaji se dalje dele na PC i Surface uređaje, a ova kategorija se nalazi i pod Gaming i Productivity kategorijama.

Kategorija Edge extensions je potpuno uklonjena, a do njih se može doći samo pretragom za ekstenzijama i klikom "see all extensions" opciju koja je dostupna na stranici za pretrage.

 

.
Kolika je moć striming platformi i sadržaja za gledanje na zahtev (video on demand) pokazuje i lansiranje nove platforme kompanije…
.
Google eksperimentiše sa postavljanjem "bedževa" na stranice koje se sporo učitavaju u Chrome-u. To znači da bi u budućnosti,…
.
Korisnici Tvitera će od danas pored pojedinačnih profila moći da prate i teme koje ih zanimaju. 
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?