...
TRENUTNO12:00 - 12:30Pre podne na O radiju

Lifestyle / Tehnologija

Prijavite se za IT Days 2015

09.12.2015.

Seminar o informacionim tehnologijama "IT Days 2015" okupiće 16. i 17. decembra na Ekonomskom fakultetu (EKOF) u Beogradu treću godinu zaredom studente i predavače iz poslovnog sveta, koji će kroz interaktivna predavanja diskutovati o IT sektoru u Srbiji.

.

Seminar organizuje studentska organizacija Grupa za SPEKOF, a u najavi događaja poručuju da su "IT Days 2015" pravo mesto za one koje zanima kako da započnu internet biznis, kako da društvene mreže koriste u poslovne svrhe, kako da kupuju i prodaju preko interneta, gde i kako da nauče kompjuterske veštine potrebne za posao i slično.

Ove godine studenti će moći da saznaju i kako da osnuju svoj startap, šta ih sve čeka ukoliko odluče da se bave preduzetništvom, kako mogu u Srbiji da ostvare zaradu putem interneta, kako da se oglašavaju na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.

"Ideja da se organizuje ovakav seminar proistekla je iz želje da se predmeti na fakultetu koji se bave ovom tematikom obogate dodatnim primerima iz prakse. Pozivamo vas da nam se pridružite i uverite se sami u kvalitet sad već tradicionalnog IT Days-a koji je iz godine u godinu sve posećenij", poručuju organizatori.

Predavači će biti predstavnici marketinških agencija, blogeri i IT stručnjaci među kojima su IT konsultant Ivan Rečević, mlada marketing stručnjakinja Martina Anđelković, bloger Dragan Varagić i autor i IT-jevac Aleksandar Ašković. Prethodnih godina predavači su bili i predstavnici kompanija poput Majkrosofta, Telekoma, Telenora, Infostuda, ali i marketinških agencija poput Leo Burnetta, pa se i ove godine očekuje sjajan line up.

Učešće na seminaru je besplatno, zainteresovani se mogu prijaviti na online formi koja je dostupna i na zvaničnoj Facebook stranici seminara, a tamo naravno postoji i mnogo više informacija o celom događaju.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Zovem se Viktorija, ja sam izbeglica!

Viktorija je sa dvoje dece izbegla iz Kijeva na početku rata. U Kijev se vratila posle godinu i po provedenih…

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Vredi pročitati: "Čast"

Studentkinja treće godine pravnog fakulteta u Zenici i potpredsednica Sektora za akademske aktivnosti ELSA Zenica Jasmina Horić svim mladima preporučuje…

.

Prava umetnost će uvek dodirnuti mladog čoveka

Profesor filozofije u novosadskoj elitnoj gimnaziji "Jovan Jovanovič Zmaj" Aleksandar Turukalo, uz svoje profesionalno usmerenje već dugi niz godina na vrhunskom…

.

Code9 radionice

I ove godine, već dvanaesti put kompanija Levi9 i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC…

.

Toksična pozitivnost ugrožava našu emocionalnu otpornost

Da li je čaša polupuna ili poluprazna? Ili je možda sa čašom sve u redu, bez obzira na to koliko…

  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Radio Grafiti
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo