.
Trenutno
Danube Streamwaves
 Dušan Majkić & Predrag Novković
Lifestyle / Tehnologija

Priča za bliske prijatelje

04.12.2018.

Instagram Stories već duže vreme postoje na ovoj platformi, a poznato je i da priče koje postavljamo možemo da sakrijemo od pojedinih ljudi. Ono što je, međutim novina, jeste deljenje priče sa bliskim prijateljima.

.

Glavna svrha ove novine zapravo jeste deljenje sadržaja samo sa limitiranom grupom ljudi, ukoliko iz nekog razloga ne želite da vašu priču vide svi.

Tako od sada više ne morate da označavate osobe od kojih svoju priču želite da sakrijete, već sasvim jednostavno - samo obeležite pratioce koji će ovaj story moći da vide.

Opcija funkcioniše tako što možete kreirati listu bliskih prijatelja, a ostali kontakti neće imaći mogućnost slanja zahteva da ih dodate na listu.

Za start ove opcije treba samo na sopstvenom profilu da odaberete "Close Friends List."

Ovo je moguće učiniti kreiranjem liste bliskih prijatelja na Stories, koja će biti vidljiva samo korisniku. Kontakti neće imati mogućnost da zahtevaju da budu dodati u tu listu.

.
Iako smo pomalo svi zaboravili da Skajp postoji, od kako smo počeli da koristimo Viber za komunikaciju sa ljudima u drugim zemljama,…
.
Ponuda je postavljena na Dream Market prodavnici, uz napomenu da se radi o ukupno 617 miliona naloga, a cena je 20.000 USD (u Bitcoinima).
.
Aplikacija Absher, nastala u Saudijskoj Arabiji, može da se koristi kako bi pratila žene i sprečila ih da putuju i napuste zemlju.…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?