.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Priča za bliske prijatelje

04.12.2018.

Instagram Stories već duže vreme postoje na ovoj platformi, a poznato je i da priče koje postavljamo možemo da sakrijemo od pojedinih ljudi. Ono što je, međutim novina, jeste deljenje priče sa bliskim prijateljima.

.

Glavna svrha ove novine zapravo jeste deljenje sadržaja samo sa limitiranom grupom ljudi, ukoliko iz nekog razloga ne želite da vašu priču vide svi.

Tako od sada više ne morate da označavate osobe od kojih svoju priču želite da sakrijete, već sasvim jednostavno - samo obeležite pratioce koji će ovaj story moći da vide.

Opcija funkcioniše tako što možete kreirati listu bliskih prijatelja, a ostali kontakti neće imaći mogućnost slanja zahteva da ih dodate na listu.

Za start ove opcije treba samo na sopstvenom profilu da odaberete "Close Friends List."

Ovo je moguće učiniti kreiranjem liste bliskih prijatelja na Stories, koja će biti vidljiva samo korisniku. Kontakti neće imati mogućnost da zahtevaju da budu dodati u tu listu.

.
U određenim situacijama pojedinim ljudima ne želimo da govorimo svoje lične podatke, a ipak na društvenim mrežama ostavljamo…
.
Često se događa da javne ličnosti, ali i obični građani, potpuno pogrešno izgovaraju određene reči. Posebno je to izraženo…
.
Instagram je dodao novo glasovno slanje poruka, koja pristiže na iOS i Android verzije servisa. 
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?