...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Priča za bliske prijatelje

04.12.2018.

Instagram Stories već duže vreme postoje na ovoj platformi, a poznato je i da priče koje postavljamo možemo da sakrijemo od pojedinih ljudi. Ono što je, međutim novina, jeste deljenje priče sa bliskim prijateljima.

.

Glavna svrha ove novine zapravo jeste deljenje sadržaja samo sa limitiranom grupom ljudi, ukoliko iz nekog razloga ne želite da vašu priču vide svi.

Tako od sada više ne morate da označavate osobe od kojih svoju priču želite da sakrijete, već sasvim jednostavno - samo obeležite pratioce koji će ovaj story moći da vide.

Opcija funkcioniše tako što možete kreirati listu bliskih prijatelja, a ostali kontakti neće imaći mogućnost slanja zahteva da ih dodate na listu.

Za start ove opcije treba samo na sopstvenom profilu da odaberete "Close Friends List."

Ovo je moguće učiniti kreiranjem liste bliskih prijatelja na Stories, koja će biti vidljiva samo korisniku. Kontakti neće imati mogućnost da zahtevaju da budu dodati u tu listu.

Možda te još zanima:

.

Fejsbuk postao mreža za penzionere: Mladi beže glavom bez obzira

Generacija Z (rođeni između 1995. i 2010. godine) sve više koristi internet, ali se broj tinejdžera na Fejsbuku ubrzano smanjuje,…

.

Snimci kraći od 15 minuta automatski postaju Reels

Tokom ovog meseca kompanija Instagram počela je da testira novu funkciju koja svaki video zapis pretvara u Reels klip koji…

.

Instagram napravio svoj font

Instagram je kreirao sopstveni font pod nazivom Instagram Sans, koji dolazi sa različitim podfontovima. Kompanija planira da koristi ovaj font…

.

Instagram testira feed preko celog ekrana

Kada otvore Instagram aplikaciju, korisnici odmah vide vertikalni sadržaj koji treba da "donese video više ispred i u centar".

.

Instagram kopira Twitter i TikTok sa novom funkcijom

Instagram testira novu funkciju, koja će korisnicima omogućiti da prikače objave na svom profilu, kako navodi TechCrunch.

.

Instagram uvodi lajk za story

Instagram predstavlja novi način na koji će korisnici reagovati i vršiti interakciju sa Story sadržajima. Od sada možemo da pošaljemo privatni…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo