...
TRENUTNO16:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Tehnologija

Povratak bitkoina

14.07.2020.

Iako kripto-industrija traži brojne popravke kako bi funkcionisala još bolje, čini se da su kriptovalute ponovo krenule uzlaznom putanjom. 

.

Bitkoin se najčešće koristi kao merilo toga koliko su kriptovalute uspešne i u poslednje vreme ponovo obećava napredak. Tako je došao do vrednosti od devet hiljada dolara, što je nadomak cifre od 10 hiljada dolara koju su eksperti očekivali ove godine.

Ako se ima u vidu da smo tek ušli u treći kvartal 2020, izgleda verovatno da se bližimo kraju takozvane "kripto-zime". Oprezne investitore ipak brinu mnoga pitanja na koja još uvek nisu dobili odgovor, ali se ipak ističe da bankarski sistemi teže tome da kriptovalute prikažu kao nestabilnu investiciju, a kako bi sačuvali sopstvenu prevlast.

Stručnjaci napominju da njihove analize nisu predlozi za investicije, što znači da su kripto-entuzijasti odgovorni za svoje odluke.

Izvor: CoinTelegraph

Možda te još zanima:

.

Kriptovalute šansa za zaradu uz mnogo opreza

Od kada se pojavio na virtuelnom tržištu, Bitkoin je prošao trnovit put od vica do ozbiljne prilike za bogaćenje, ali…

.

Pravi tvorac bitkoina konačno otkrio identitet

Posle više godina spekulacija i misterije, pravi tvorac virtuelne valute bitkoin otkrio je svoj identitet, a radi se o australijskom…

.

Facebook uvodi sopstvenu kriptovalutu

Facebook planira da u prvom delu sledeće godine lansira sopstvenu kriptovalutu, koja se za sada interno zove "GlobalCoin". 

.

Apple zabranjuje rudarenje kriptovaluta

Apple je u novoj polisi privatnosti implementirao pravilo kojim se zabranjuje rudarenje kriptovaluta na iPhone ili iPad uređajima.

.

Indija uvodi svoj bitcoin

Bitcoin manija napokon je zahvatila i Indiju, pa njihova Vlada ozbiljno razmišlja o uvođenju sopstvene kriptovalute.

.

Špijunski trikovi za početnike

Koliko stepen tvoje paranoje varira u zavisnosti u toga da li u toku nedelje, recimo, pogledaš dokumentarne filmove i intervjue…

  • 14:00 Žali se upravi vodovoda
  • 15:00 90 u 60
  • 16:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo