.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Plava oznaka od sada i na Instagramu

30.08.2018.

Instagram nudi mogućnost svim svojim korisnicima da verifikuju nalog, što znači da pratiocima mogu da daju do znanja da je u pitanju pravi, a ne lažni nalog. Kako biste dobili ovu opciju ključno je da uradite nekoliko koraka.

.

Stižu sjajne vesti za sve koji koriste Instagram za posao ili jednostavno žele da dobiju potvrdu od strane ove platforme. Od sada možete dobiti plavu oznaku koja znači da ste to vi i niko sem vas.

Pa, kako da dobijete kvačicu?

Idite na svoj profil i kliknite na podešavanja (settings) u gornjem desnom uglu. Na kraju liste sa opcijama se nalazi request verification. Kliknite na to. (Ako ovu opciju nemate, sačekajte dok ne dobijete a možete pokušati i da ažurirate profil). Popunite formular tako što ćete upisati svoje korisničko ime (username) i vaše puno ime.

Aploudujte svoju ID sliku koja mora da prikazuje vaše ime i datum rođenja. Od dokumenata možete koristiti vozačku dozvolu, pasoš ili ličnu kartu. Sačekajte da dobijete obaveštenje. Čak i ako ste zatražili verifikaciju, niko ne garantuje da ćete je dobiti. Plava oznaka je rezervisana za poznate i javne ličnosti, globalne brendove i druge njihove predstavnike.

 U videu možete da pogledate sve korake.

Izvor: Vestionline

.
Ideja kontrolisanja predmeta koristeći naš um, izgleda kao scena iz sci-fi filma ili priče, međutim to zapravo nije toliko nedostižno. 
.
Kad god kupimo novi telefon, samo mesec dana kasnije srećemo se sa čestim problemom - baterija je nenormalno slaba. Rešenje je…
.
Ne postoji ništa iritantnije nego kada se pojavi novo ažuriranje za neku aplikaciju, pa onda prvo moramo da je napustimo kako bi…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?