...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Pentagon izveštava o porastu NLO-a u poslednjih 20 godina

20.05.2022.

Sve veći broj neidentifikovanih letećih objekata prijavljen je na nebu u poslednjih 20 godina, rekao je visoki zvaničnik američke odbrane zakonodavcima na prvom javnom saslušanju o NLO-ima u posljednjih pola veka.

.

"Od ranih 2000-ih videli smo sve veći broj neovlašćenih i/ili neidentifikovanih letelica ili objekata u vojnim kontrolisanim područjima za obuku i poligonima za obuku i drugim određenim vazdušnim prostorima", rekao Scott Bray, zamenik direktora Pomorske obaveštajne službe.

Bray je uspon pripisao naporima američke vojske da "destigmatizuje čin izveštavanja o prizorima i susretima", kao i tehnološkom napretku.

Međutim, rekao je da Pentagon nije otkrio ništa "što bi sugerisalo da je nešto nezemaljskog porekla" iza ovih fenomena. S druge strane, Brey takođe nije definitivno isključio tu mogućnost.

"Nismo pravili nikakve pretpostavke o tome šta je ovo ili nije", rekao je Bray.

U junu 2021. američke obavještajne službe su već tvrdile u dugo očekivanom izveštaju da nema dokaza o postojanju vanzemaljaca na nebu, dok su priznale da nemaju objašnjenje za desetine fenomena koje su primetili vojni piloti.

Izvor:www.slobodnaevropa.org

Možda te još zanima:

.

Pokreni igru i pre nego što je preuzmeš

Google će uz Android 12 predstaviti novu funkciju pod nazivom "play as you download". Funkcija će korisnicima omogućiti ipokretanje igrice i pre nego…

.

ET govori kineski?

Kineska vojska koristi veštačku inteligenciju za rešavanje problema neindetifikovanih letećih objekata (NLO), prenosi list "Indipendent". 

.

I want to believe

Bivši američki obaveštajac: "Ima mnogo više svedočanstava o NLO nego što se zna"

.

Skinite muziku legalno

Koliko god tehnologija napredovala, uvek će biti trenutaka u kojima nemamo dovoljno interneta za youtube na putu do mora, a…

.

Slobodna muzička arhiva

Pravo na legalno korišćenje intelektualne svojine u poslednjih nekoliko godina je skoro svuda u svetu zaživelo i više gotovo da…

.

AIESEC: Dobra prilika za sticanje iskustva

AIESEC je jedna od najvećih međunarodnih studentskih organizacija, koja se bavi razvijanjem liderstva kod mladih, kroz volonterska i stručna iskustva…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo