.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Pad vrednosti za Apple

05.11.2018.

Borba konkurencije nikada ne prestaje, o kojoj god sferi da je reč. Ono što bi potencijalno moglo da obraduje kompaniju Samsung, jeste da je Apple padom deonica izgubio na ukupnoj vrednosti.

.

Nedavno objavljeni izveštaji ukazuju na novo povećanje prihoda i zarade ove kompanije, ali to nije uticalo na tržište na kome su deonice Apple-a pale za sedam odsto, pa je po ukupnoj vrednosti kliznuo ispod bilionske granice.  

Kako prenosi 1klik.hr razlozi za pad deonica mogli bi biti raznovrsni. Jedan deo analitičara predviđa slabiju prodaju proizvoda u mesecima koji dolaze, a ni Apple-ova najava da u finansijskim izveštajima u budućnosti više neće prikazivati brojke o količinama prodatih modela uređaja, već samo podatke o prihodima, očito nije pomogla u održavanju vrednosti deonica.

Analitičari upozoravaju da bi korisnici ovo mogli da dožive kao nastojanje da se maskiraju lošiji rezultati u nekim segmentima poslovanja, poput prodaje najnovijih i najskupljih iPhone telefona. 

.
Pored redovnih fotografija koje mogu da stoje na našem Instagram profilu, uveliko postoje i storiji koji relativno brzo, odnosno…
.
Kao što je i najavljeno nešto ranije, Facebook Messenger svojim korisnicima omogućio je unsend opciju.
.
Kompaniji Apple nedavno je odobren patent koji sprečava pogrešno nošenje slušalica.
Program
Kalendar događaja
Novembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?