...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Odloženo predstavljanje novih emodžija

14.04.2020.

Svet emodžija svake godine postaje bogatiji, ali naredna godina će biti "sušnija" nego inače.

.

Kako navodi CNN, tokom 2021. verovatno neće biti predstavljeni novi emodžiji. Sve će najverovatnije biti odloženo za 2022. godinu, kažu u Unicode Consortiumu, neprofitnoj organizaciji koja je zadužena za razvoj emodžija.

Obustava rada zbog korona virusa razlog je zašto programeri neće imati dovoljno vremena da naprave nove emodžije. Svake godine u januaru se određuje kako će novajlije izgledati, a oni korisnicima postaju dostupni tek u septembru, kada obično izlaze nove verzije iOS-a i Androida.

Ipak, nije sve tako crno. Emodžiji koji su planirani za ovu godinu, njih 117, uprkos svemu naći će svoje mesto na mobilim telefonima krajem godine.

Možda te još zanima:

.

Novine na WhatsAppu

Mark Zakerberg, izvršni direktor kompanije Meta, najavio je neke novitete za WhatsApp, koji bi mogli biti zanimljivi mnogim korisnicima.

.

Ovo su najpopularnije aplikacije za dopisivanje u 2023. godini

Spisak najpopularnijih globalnih mobilnih aplikacija za slanje poruka, zasnovan na broju mesečno aktivnih korisnika, ažuriran je za 2023. godinu.

.

Leto na Viberu

Jedna od najpopularnijih platformi za komunikaciju na svetu, Rakuten Viber, donosi kombinaciju zabavnih i korisnih funkcija koje će vam ovo…

.

Instagram kopira Zoom

U proteklih nekoliko meseci video pozivi su postali deo naše svakodnevnice. Aplikacije koje nude ovu opciju svakog dana privalače sve…

.

Instagram poruke konačno i na kompjuterima

Došao je i taj dan, Instagram je omogućio i onima koji tu društvenu mrežu posećuju preko kompjutera da razmenjuju poruke…

.

Olakšaj grupnu komunikaciju

Aplikacije za komunikaciju su ovih dana važnije nego inače, naročito one koje omogućavaju komunikaciju u širim grupama.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo