...
TRENUTNO20:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Novi emotikoni dostupni za Windows 11

24.11.2021.

Microsoft je uložio velike napore kako bi ažurirao emotikone u novom operativnom sistemu Windowsu 11. Prvobitna objava Windowsa 11 je uključivala i nove emotikone, kao deo Segoe Color Emoji fonta.

.

Foto: xda developers

Novi operativni sistem emotikonima daje moderniji estetski izgled i ekspresivniji izraz. Windows 11 sada ima novi apdejt, sa 255 novih emotikona, sa više opcija i uravnoteženijim dizajnom. Ove emotikone, koji su prvo bili dostupni testerima u okviru Windows Insider programa, krasi fluidniji 2D dizajn.

Pored novih, dodata je i opcija pretrage emotikona na svim jezicima, a korisnici imaju mogućnost ažuriranja panela sa emotikonima, kako bi mogli da se ubacuju i u druge aplikacije. Microsoft je čak vratio i razigranu verziju Clippy maskote, koja menja standardnu spajalicu.

Kompanija planira da ažurirane emotikone implementira i u druge apliakcije, na različitim platformama, uključujući Teams i Outlook.

Ukoliko želite pristup novim emotikonima, otvorite Windows Update podešavanja (Settings > Update & Security > Windows Update) i izaberite "Check for updates". Nakon toga, pritisnite Windows taster + spejs taster, kako biste pristupili novim emotikonima.

Izvor: B92


Možda te još zanima:

.

Cities: VR - nova zabava za graditelje

Na ovom svetu postoje dve grupe ljudi - oni koji vole Sims i oni koji vole Sim City. Kako je…

.

Kamere novih telefona će vas stalno snimati, privatnost je prošlost

Novi Qualcomm procesor će od sledeće godine omogućiti kamerama da uvek skeniraju vaše lice, čak i kada ne koristite telefon.

.

Istraživači razvili ultra-kompaktnu kameru veličine zrna soli

Istraživači sa Univerziteta Prinston i Univerziteta u Vašingtonu razvili su sistem za snimanje koji je veličine zrna soli. Izgrađen je…

.

Yugo: Kakav god da je, volimo ga jer je naš

Kada je prvi Yugo sišao sa proizvodne trake u Kragujevcu, mnogi od nas nisu bili ni rođeni. Sa druge strane,…

.

Twitter zabranio deljenje tuđih fotografija i snimaka

Twitter je saopštio da na svojoj platformi neće dozvoliti deljenje privatnih podataka, kao što su fotografije i video snimci, bez…

.

Spotify ukida funkciju koja je podržavala bezbedniju vožnju

Spotify se sprema da okonča podršku za aplikaciju koja olakšava pristup kontrolama za slušanje muzike tokom vožnje. Trenutno nije poznato…

  • 15:00 90 u 60
  • 16:00 Music Mix by Bea
  • 20:00 Music Mix by Bea

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo