.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Nove Messenger funkcije

21.03.2019.

Korisnici Messengera će zahvaljujući jednoj od novih opcija moći da biraju na koje delove poruka odgovaraju, što je naročito korisno u okviru grupnih razgovora, budući da uvodi red u komunikaciju.

.

Nova funkcija dolazi kao dodatak uz emotikone kojima već neko vreme može da se reaguje na određenu poruku, budući da će se od sada, kada se klikne na neku poruku, pored emotikona pojavljivati i novo "reply" dugme. Ono će deo poruke na koji se odgovara dodavati novom odgovoru i na taj način održavati disciplinu i jasnoću u okviru neke komunikacije.

Jedini problem je što citirani delovi poruka nisu dovoljno izdvojeni, pa su skoro u ravni sa odgovorom, ali je opcija i uprkos tome korisna. Ovakav način odgovaranja na poruke nije ništa novo, u okviru WhatsApp-a postoji već neko vreme, tako da je Messenger bio sledeći logičan korak. 

Kako prenosi The Verge, Facebook sa novim funkcijama, koje se pojavljuju na svim platformama koje kontroliše, bliži i planu da ujedini Messenger, WhatsApp i Instagram, budući da će kompatibilne opcije proces spajanje učiniti jednostavnijim kada do njega bude došlo.

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?