...
TRENUTNO17:00 - 18:00Dnevna soba

Lifestyle / Tehnologija

Netflix uklanja nepoželjne sadržaje

06.07.2020.

Netflix je najavio uvođenje "Remove from row" opcije, koja nepoželjne sadržaje uklanja iz "Continue Watching" sekcije. Tako je pretplatnicima pružena mogućnost da se oslobode onih programa koje su počeli da gledaju greškom, ili namerno, ali im se nisu dopali.

.

Nepoželjne serije i filmovi su sve do sada dugo ostajali među "Continue Watching" ponudama, što se sada menja, zahvaljujući novoj opciji.

Pre ove mogućnosti, problem je bio to što gledaoci nisu mogli da se oslobode onoga što ne žele dalje da gledaju, pa su takvi sadržaji ostajali na spisku i nakon što bi korisnika izabrao "palac na dole" kao negativnu ocenu, a u nadi da će ga servis nakon toga osloboditi onoga što ne želi dalje da gleda. Istina je da bi programi vremenom nestajali sa pojavom novih sadržaja, ali je proces trajao previše dugo.

Kako prenosi Deadline, postupak je sada pojednostavljen, pa korisnici mogu da kliknu na naslov onoga što ne žele dalje da prate i potom izaberu "Remove from row".

Iz kompanije kažu da je ipak moguće da funkcija nije stigla do svih korisnika, a takvim korisnicima se preporučuje "sakrivanje naslova" kao mera oslobađanja od suvišnih sadržaja.

Možda te još zanima:

.

Netflix testira Shuffle Play opciju

Netflix ima želju da priušti korisnicima drugačije iskustvo i uštedi im vreme pri pronalaženju sadržaja za gledanj. Kako navode, usput onima koji…

.

Koji sadržaj na Netfliksu te zanima?

Često se dešava da nam Netfliks, u moru serija i filmova, nudi i sadržaj koji nas ne interesuje, a ipak…

.

Kvalitet slike na Netfliksu se vraća u normalu

Meseci u kojima smo više vremena provodili u svojim domovima značili su i povećanu upotrebu interneta. Striming servisi su tada…

.

Netflix nudi besplatne dokumentarce

Popularni striming servis je odlučio da preko svog YouTube kanala svima pokloni nekoliko svojih dokmentarnih filmova.

.

Slabiji kvalitet slike za funkcionalan internet u doba krize

Evropska unija apeluje na Netflix i druge streaming servise da prestanu sa prikazivanjem sadržaja visoke rezolucije, kako bi internet nastavio da neometano funkcioniše.

.

Brazilsko novosadska samba

Različite vrste plesa specifične za određene države ili regije odavno su prešle granice svojih postojbina pa ljudi šrom sveta, sa…

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Dnevna soba
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:45 Lampica

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo