.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Nasumično puštanje sadržaja na Netflixu?

26.04.2019.

Netflix testira "Random Episode" taster koji bi trebalo da se nađe na mestu gde se obično nalazi prečica za sledeću epizodu. 

.

Pored toga je u planu i "shuffle" opcija koja će korisnicima omogućavati da epizode omiljene serije prate potpuno nasumično.

Kako prenosi Engadget, u vreme izobilja sve je teže napraviti izbor i doneti oluku kojom bi se neka opcija izdvojila iz mnoštva. Tako prosečan gledalac svoje slobodno vremene provede u traganju za sadržajem koji bi u datom trenutku mogao da mu odgovara, što nije ni malo lako u vreme kada se na dnevnom nivou pojavi po nekoliko novih serija i filmova.

Tako se javlja sve više opcija koje pojednostavljuju ove procese, pa bi jedna od njih mogla da postane i nova Netflix funkcija. Ipak, nova mogućnost bi mogla da se koristi samo u okviru sadržaja koji su korisniku već poznati, ili pak serijala u kojima epizode nisu međusobno povezane.

Netflix je i ranije pokušavao da stvari učini zanimljivijim, pa su, na primer, u okviru serije Love, Death and Robots epizode prikazivane prema četiri različita šablona.

.
Ako do sada još uvek niste prešli na Windows koji nije sedmica, pravo je vreme da to učinite u narednih šest meseci.
.
Kako su reklame počele da zauzimaju velik prostor kada je u pitanju Google pretraživanje, ova kompanija mogla bi da povuče potez…
.
Google Translate opcija za kameru sada je dostupna na mnogo više jezika nego ranije. Kompanija je predstavila set novih opcija za…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?