.
Trenutno
Akademac
 emisija sa Prvog programa Tv-a
Lifestyle / Tehnologija

Nasumično puštanje sadržaja na Netflixu?

26.04.2019.

Netflix testira "Random Episode" taster koji bi trebalo da se nađe na mestu gde se obično nalazi prečica za sledeću epizodu. 

.

Pored toga je u planu i "shuffle" opcija koja će korisnicima omogućavati da epizode omiljene serije prate potpuno nasumično.

Kako prenosi Engadget, u vreme izobilja sve je teže napraviti izbor i doneti oluku kojom bi se neka opcija izdvojila iz mnoštva. Tako prosečan gledalac svoje slobodno vremene provede u traganju za sadržajem koji bi u datom trenutku mogao da mu odgovara, što nije ni malo lako u vreme kada se na dnevnom nivou pojavi po nekoliko novih serija i filmova.

Tako se javlja sve više opcija koje pojednostavljuju ove procese, pa bi jedna od njih mogla da postane i nova Netflix funkcija. Ipak, nova mogućnost bi mogla da se koristi samo u okviru sadržaja koji su korisniku već poznati, ili pak serijala u kojima epizode nisu međusobno povezane.

Netflix je i ranije pokušavao da stvari učini zanimljivijim, pa su, na primer, u okviru serije Love, Death and Robots epizode prikazivane prema četiri različita šablona.

.
Iako verujemo da mnoge ljude ne dotiče kako izgledaju ikonice dokle god funkcionišu kako bi trebalo, ljubitelje estetike mogla bi…
.
Novi izgledi za telefone i nove mogućnosti na njima nikada neće prestati da se pojavjuju. Ili makar ne u skorije vreme. To dokazuje…
.
Čini se u poslednje vreme da je Google postao vrlo odlučan u kreiranju i proizvodnji svega što bi moglo da posluži korisnicima,…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?