.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Najbolje aplikacije za sređivanje fotki

24.07.2017.

Leto i godišnji odmori za mnoge znače putovanja, zabavu, druženja i priliku za gomilu uspomena i fotografija koje će rado deliti na Instagramu i drugim društvenim mrežama. Ako želite da vaše fotografije dođu još više do izražaja ili da izvučete ono najbolje iz svog fotografskog talenta, probajte neke od ovih aplikacija.

.

VSCO je besplatan alat koji nudi mnogo više od osnovnih mogućnosti Instagrama. Gomila alata izvući će iz vas pravog kreativca. Aplikacija je popularna među foto entuzijastima i zbog potpuno manuelnih kontrola kod fotografisanja i editovanja fotografija.

Open Camera je aplikacija koja je trenutno dostupna samo za Android uređaje, koju su fotografi napravili za druge fotografe. Radi se o projektu na kome je radila velika zajednica i namenjen je onima koji su vrlo ozbiljni kada je mobilna fotografija u pitanju. Od manuelnih kontrola, glasovnog upravljanja, mogućnosti korišćenja za levoruke. Svakako je vredi isprobati.

Snapseed je moćan Googleov alat koji će vam omogućiti široku slobodu uređivanja svih karakteristika fotografija. Ako želite da istaknete pozadinu, neki detalj ili prilagodite boje, Snapseed sa lakoćom može sve to i mnogo više.

Dok se Instagram nalazi skoro na svakom telefonu, Layout je njegova dodatna aplikacija kojoj bi trebalo dati šansu. Ona omogućava brzu i jednostavnu izradu kolaža sa velikim brojem šablona, koje jednim potezom možete da doradite kroz Instagram.

YouCam je prava stvar ako želite da poboljšate selfije. To je pravi "make-up" studio pomoću koga ćete, u par poteza, moći potpuno da promenite svoj izgled pre postovanja. Aplikacija ima i zabavni deo pomoću koga možete da isprobavate razne lude kreacije, kakve inače nikad ne biste stavili na sebe.

Izvor: Nova energija

.
Nakon što je društvena mreža Instagram uvela opciju instant fotografija, ona je stigla i na Viber. Viber će od sada fotografije…
.
Nakon sigurnosnih provera otkrivena je greška u WhatsAppu, zbog koje hakeri mogu da se infiltriraju u bilo koji privatni grupni čet…
.
Eksperiment na Facebooku, čiji je deo bila i Srbija poslednjih meseci uspeo je i ovu društvenu mrežu očekuju globalne promene.…
Program
Kalendar događaja
Januar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Kako ćete se informisati kad Facebook potpuno izbaci medije iz news feeda?