.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Tehnologija

Najbolje aplikacije za sređivanje fotki

24.07.2017.

Leto i godišnji odmori za mnoge znače putovanja, zabavu, druženja i priliku za gomilu uspomena i fotografija koje će rado deliti na Instagramu i drugim društvenim mrežama. Ako želite da vaše fotografije dođu još više do izražaja ili da izvučete ono najbolje iz svog fotografskog talenta, probajte neke od ovih aplikacija.

.

VSCO je besplatan alat koji nudi mnogo više od osnovnih mogućnosti Instagrama. Gomila alata izvući će iz vas pravog kreativca. Aplikacija je popularna među foto entuzijastima i zbog potpuno manuelnih kontrola kod fotografisanja i editovanja fotografija.

Open Camera je aplikacija koja je trenutno dostupna samo za Android uređaje, koju su fotografi napravili za druge fotografe. Radi se o projektu na kome je radila velika zajednica i namenjen je onima koji su vrlo ozbiljni kada je mobilna fotografija u pitanju. Od manuelnih kontrola, glasovnog upravljanja, mogućnosti korišćenja za levoruke. Svakako je vredi isprobati.

Snapseed je moćan Googleov alat koji će vam omogućiti široku slobodu uređivanja svih karakteristika fotografija. Ako želite da istaknete pozadinu, neki detalj ili prilagodite boje, Snapseed sa lakoćom može sve to i mnogo više.

Dok se Instagram nalazi skoro na svakom telefonu, Layout je njegova dodatna aplikacija kojoj bi trebalo dati šansu. Ona omogućava brzu i jednostavnu izradu kolaža sa velikim brojem šablona, koje jednim potezom možete da doradite kroz Instagram.

YouCam je prava stvar ako želite da poboljšate selfije. To je pravi "make-up" studio pomoću koga ćete, u par poteza, moći potpuno da promenite svoj izgled pre postovanja. Aplikacija ima i zabavni deo pomoću koga možete da isprobavate razne lude kreacije, kakve inače nikad ne biste stavili na sebe.

Izvor: Nova energija

.
Taman što smo prihvatili činjenicu da je Fejsbuk uveo Explore Feed opciju, najavljena je još jedna nova. Naime, oni testiraju novu…
.
Fejsbuk bi mogao uskoro uvesti novu opciju na naše profile koja bi nam pružila mogućnost postavljanja CV-ja na ovoj društvenoj…
.
Fejsbuk je kupio aplikaciju TBH koja je u kratkom vremenu privukla veliki broj mlađih korisnika. Reč je o aplikaciji koja nudi kvizove…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2017.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     
Anketa

Da li ste srećni zbog plasmana Srbije na Mundijal 2018?