...
TRENUTNO14:00 - 15:00Vaš DJ sat

Lifestyle / Tehnologija

Na Tomorrow konferenciji panel u metaverzumu: Učesnici kao avatari

03.05.2022.

Ovaj jedinstveni događaj, održaće se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru u Beogradu. Ekskluzivno na Tomorrow konferenciji, a po prvi put u Evropi, biće organizovan i panel u Metaversu.

.

Osim dnevnog programa koji će predstaviti poslednje svetske trendove iz ovih sfera, biće organizovane i žurke na kojima će nastupiti svetske muzičke zvezde. Događaj u saradnji sa festivalom EXIT, na kom će nastupiti globalna DJ zvezda Maceo Plex, zakazan je za 14. maj u BelexpoCentru.

Program konferencije uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svetskih stručnjaka iz ovih oblasti. U planu je skoro 100 govornika, sedam ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja.

Na konferenciji će biti reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući “rudarenje”, ulaganje i još mnogo toga, a sve kroz iskustvo vodećih svetskih eksperata.

Prvi put u Evropi, a drugi put u svetu, održaće se panel u metaverzumu. Učesnici panela, locirani po celom svetu, biće predstavljeni kao avatari u virtuelnom prostoru, a govornici na bini nosiće virtuelne naočare. Oni će razgovarati na temu NFT-a dok će publika moći da ih posmatra na led ekranima u realnom vremenu.

Sve dodatne informacije o konferenciji kao i aktuelnim cenama ulaznica za posetioce, online pratioce i VIP evente, možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije https://tmrwconf.net/.

Možda te još zanima:

.

Električni automobili postaju ogroman problem

Električni automobili postaju ogroman problem u zemlji koja je bila među prvima na evropskom tlu kada su električna vozila u…

.

U potrazi za smehom

U 13 godina stand up karijere Jelena Radanović se naslušala našeg smeha. 

.

Uvodi se obavezeno označavanje AI generisanog sadržaja

U Americi je predstavljen zakon za označavanje dubinski falsifikovanih sadržaja (deepfake content). Ima za cilj da se suprotstavi takvom sadržaju…

.

Stiže nova verzija Office paketa

Novi Office neće imati ugrađene funkcije veštačke inteligencije (AI), dok će Excel dobiti desetine poboljšanja. Među njima su kao dinamički…

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

Florida zabranjuje pristup društvenim mrežama

Guverner Floride Ron DeSantis potpisao je zakon kojim se deci mlađoj od 14 godina zabranjuje pristup društvenim mrežama. Takođe, za…

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Vaš DJ sat
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo