.
Trenutno
Elektrosving
 Jelena Mijatović
Lifestyle / Tehnologija

Mejlovi se pišu sami

11.05.2018.

Slabo ko od nas se pored svih društvenih mreža, uopšte upušta u komunikacije mejlovima. Njih koristimo eventualno kada je u pitanju neka zvaničnija prilika, ali i to bi uskoro moglo da se promeni.

.

Kucanje mejlova prestaje da bude dosadno zato što je Google je predstavio novu funkciju za Gmail, pod nazivom Smart Compose.

Ona funkcioniše na principu veštačke inteligencije, tako da servis sugeriše kompletne rečenice, a čitav email se može kreirati samo uz konstantno pritiskanje Tab tastera.

Sve što treba da uradite jeste samo da započnete da kucate, kao i za svaki redovni mejl, a ove funkcije će vam se pojaviti u pozadini.

Kako se navodi funkcija je toliko pametna, da ako planirat govor u petak, moguće je da će izbaciti poruku "Želim vam prijatan vikend" za kraj razgovora.

Smart Compose možete uključiti u podešavanjima na svom mejlu tako što ćete omogućiti opciju "enable experimental access" i zatim ovu promenu sačuvati. Jedini uslov je novi gmail.

Da li je pisanje mejlova postalo zabavno? Čekirajte sami.

M.M.

.
Na Instagramu od sada možete pitati svoje prijatelje šta misle o određenoj temi, a da ne morate to da prikažete svima, jer anketu…
.
Pre samo nekoliko meseci, rudarenje kriptovaluta postalo je vrlo popularno širom sveta. Taman kada se na trenutak učinilo da je…
.
Poslednja aktivacija koju je Facebook obavio trebalo bi da omogući lakše dodavanje interaktivnih momenata u video sadržaje koji…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Kako se hranite tokom leta?