.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Mejlovi se pišu sami

11.05.2018.

Slabo ko od nas se pored svih društvenih mreža, uopšte upušta u komunikacije mejlovima. Njih koristimo eventualno kada je u pitanju neka zvaničnija prilika, ali i to bi uskoro moglo da se promeni.

.

Kucanje mejlova prestaje da bude dosadno zato što je Google je predstavio novu funkciju za Gmail, pod nazivom Smart Compose.

Ona funkcioniše na principu veštačke inteligencije, tako da servis sugeriše kompletne rečenice, a čitav email se može kreirati samo uz konstantno pritiskanje Tab tastera.

Sve što treba da uradite jeste samo da započnete da kucate, kao i za svaki redovni mejl, a ove funkcije će vam se pojaviti u pozadini.

Kako se navodi funkcija je toliko pametna, da ako planirat govor u petak, moguće je da će izbaciti poruku "Želim vam prijatan vikend" za kraj razgovora.

Smart Compose možete uključiti u podešavanjima na svom mejlu tako što ćete omogućiti opciju "enable experimental access" i zatim ovu promenu sačuvati. Jedini uslov je novi gmail.

Da li je pisanje mejlova postalo zabavno? Čekirajte sami.

M.M.

.
Amazon razvija "Netfliks za igre", tj. streaming servis za igre. Reč je o konceptu po kome ovaj servis ustupa hardverske kapacitete…
.
Neki tvrde da još uvek nema dokaza da je proces proizvodnje mesa u laboratorijama održiv, dok se drugi bave problemom ukusa i pitaju…
.
Bela pozadina, velike ikonice i podebljani tekst samo su neke od promena u dizajnu aplikacije Messenger.
Program
Kalendar događaja
Januar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Koliko ste skloni postprazničnoj depresiji?