.
Trenutno : Elektro pop iz špajza
RetroTips
 Jovan Marjanović i Predrag Novković
Lifestyle / Tehnologija

Mejlovi se pišu sami

11.05.2018.

Slabo ko od nas se pored svih društvenih mreža, uopšte upušta u komunikacije mejlovima. Njih koristimo eventualno kada je u pitanju neka zvaničnija prilika, ali i to bi uskoro moglo da se promeni.

.

Kucanje mejlova prestaje da bude dosadno zato što je Google je predstavio novu funkciju za Gmail, pod nazivom Smart Compose.

Ona funkcioniše na principu veštačke inteligencije, tako da servis sugeriše kompletne rečenice, a čitav email se može kreirati samo uz konstantno pritiskanje Tab tastera.

Sve što treba da uradite jeste samo da započnete da kucate, kao i za svaki redovni mejl, a ove funkcije će vam se pojaviti u pozadini.

Kako se navodi funkcija je toliko pametna, da ako planirat govor u petak, moguće je da će izbaciti poruku "Želim vam prijatan vikend" za kraj razgovora.

Smart Compose možete uključiti u podešavanjima na svom mejlu tako što ćete omogućiti opciju "enable experimental access" i zatim ovu promenu sačuvati. Jedini uslov je novi gmail.

Da li je pisanje mejlova postalo zabavno? Čekirajte sami.

M.M.

.
Kada spojite jednu od najpoznatijih društvenih mreža na svetu - Facebook i američku kompaniju za razvoj i istraživanje bežičnih…
.
Jedna od najpopularnijih aplikacija za video pozive koju poseduju Android uređaji - Google duo, uvodi nove funkcije za mobilne platforme…
.
Nakon donošenja opšte regulative o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR) ovog meseca u Evropi, Kingston Digital Inc. odlučio je…
Program
Kalendar događaja
Maj 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Da li su online peticije dovoljne da se nešto promeni?