...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

iTunes: "Frozen" i "Happy" na vrhu

09.12.2014.

Na iTunes može da se kupi od igle do lokomotive, od pesama i albuma, do igrica i knjiga...

.

   Muzika iz filma "Zaleđeno kraljevstvo" (Frozen) i "Happy" Farela Vilijamsa najprodavaniji su album i pesma ove godine na iTunes, objavio je Epl.

  Na drugom mestu nalazi se album "1989" popularne mlade pevačice Tejlor Svift i album Koldpleja "Ghost Stories". U prvih pet su i "In the Lonely Hour" Sema Smita i muzika iz filma "Čuvari galaksije" (Guardians of the Galaxy).

   Kada se radi o najprodavanijim pesmama, iza "Happy" su i pesme "All of Me" Džona Ledženda, "Dark Horse" Keti Peri, "Talk Dirty" Džejsona Derula i "Fancy" Igi Azaleje.

   "Zaleđeno kraljevstvo" je i najprodavaniji film, a treća sezona "Igre prestola" najprodavanija serija. Najplaćenija aplikacija za ajfon je Heads Up!, a najpopularnija medju besplatnim je Fejsbuk mesindžer.

   Prva na listi najčitanijih knjiga beletristike je roman Džona Grina iz 2012. godine, pod nazivom "The Fault in Our Stars", koji je ove godine dobio i filmsku adaptaciju.

   Epl je objavio i svoju uredničku listu, na kojoj je album Sviftove "1989" proglašen za najbolji album 2014, dok je Bijonse proglašena najboljom umetnicom sveukupno, a "Fancy" Azaleje najboljom pesmom.

   M.L.

Možda te još zanima:

.

Uskoro otključavanje ekrana bez skidanja maske

Kompanija Apple je potvrdila da će u novoj nadogradnji za iPhone uređaje, Face ID usluga prepoznavanja lica moći da radi iako na licu…

.

Apple omogućio besplatno gledanje serija

Kao i druge velike kuće koje proizvode televizijske serije i Apple se odlučio da omogući besplatno gledanje njihovih originalnih TV serija. 

.

App Store se širi na Srbiju?

Apple će u toku ove godine proširiti svoj App Store na još 20 zemalja, a na toj listi nalazi se…

.

Apple i Google protiv širenja panike

Dve najveće tehnološke kompanije na svetu sprečavaju objavljivanje aplikacija u vezi sa korona virusom. Naravno, ovo se ne odnosi na…

.

iPhone i Samsung Galaxy naprodavaniji

U toku 2019. godine Apple iPhone i Samsung Galaxy modeli mobilnih telefona bili su najprodavaniji na globalnom nivou, pokazuju podaci…

.

Apple ne dozvoljava negativcima da koriste iPhone

Proizvode kompanije Apple ste do sada videli u bezbroj filmova, ali treba da znate da kompanija ima potpunu kontrolu nad…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo