...
TRENUTNO15:00 - 15:40Leto na O radiju

Lifestyle / Tehnologija

Instagram uveo "Like" na komentare

08.12.2016.

Popularna društvena mreža Instagram uvela je novu opciju. Od sada će korisnici ove društvene mreže moći da lajkuju komentare, baš kao što to mogu i na Facebooku.

Za razliku od Facebooka, ako lajkujete komentar na Instagramu, taj post neće postati vidljiv ostalim korisnicima, odnosno neće automatski biti vraćen u Feed. No, beza obzira na to, Like će otvoriti mogućnost rangiranja komentara u budućnosti.

.

Nova opcija s komentarima omogućava korisnicima više kontrole. Već je bila dostupna određenim verifikovanim profilima, što se često dešava kada neka mreža uvede novu opciju. Kada instalirate novi update, primetićete mala srca pored komentara na koja ćete moći da kliknete.

Osim ovoga, Instagram je uveo mogućnost zabrane komentara na postovima, a ovu opciju možete podesiti u Advanced Settings pre nego što fotografiju ili video-snimak objavite. U ovom odeljku ćete moći da podesite i uklanjanje pratilaca s privatnih profila bez blokiranja.

IT magazin Wired, prokomentarisao je nove update-ove kao tendenciju da linija između Facebook-a i Instagrama sve više počinje da bledi, obzirom na to da je u pitanju isti vlasnik.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Instagram Reels kao konkurenciju TikToku

Tik Toku izgleda ozbiljno otkucava vreme slave

.

Second hand odeća na Instagramu sve popularnija

Zbog pandemije koronavirusa mnogi potrošači okrenuli su se kupovini preko interneta. Ona je u ekspanziji, a vlasnici najvećih svetskih brendova…

.

Reklame stižu na IGTV

Iako korisnicima koji ne vole oglase može da bude neugodno, za kreativce koji žele da zarade od stvaranja IGTV video…

.

Video treninzi na Instagramu

Vežbanje ponekad najviše zavisi od motivacije. Uvek dođu dani kada vam se ne radi ništa i kada biste po ceo…

.

Instagram kopira Zoom

U proteklih nekoliko meseci video pozivi su postali deo naše svakodnevnice. Aplikacije koje nude ovu opciju svakog dana privalače sve…

.

Mikrosvet koji menja ljude

Instagram više nije samo za selfije, već se može upotrebitii pažljivije, tako što ćete svoj feed napuniti edukativnim sadržajem koji…

  • 13:20 Gost O radija
  • 14:00 Bluegrass
  • 15:00 Leto na O radiju
  • 15:40 O tome se priča
  • 16:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo