.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Tehnologija

Instagram uveo "Like" na komentare

08.12.2016.

Popularna društvena mreža Instagram uvela je novu opciju. Od sada će korisnici ove društvene mreže moći da lajkuju komentare, baš kao što to mogu i na Facebooku.

Za razliku od Facebooka, ako lajkujete komentar na Instagramu, taj post neće postati vidljiv ostalim korisnicima, odnosno neće automatski biti vraćen u Feed. No, beza obzira na to, Like će otvoriti mogućnost rangiranja komentara u budućnosti.

.

Nova opcija s komentarima omogućava korisnicima više kontrole. Već je bila dostupna određenim verifikovanim profilima, što se često dešava kada neka mreža uvede novu opciju. Kada instalirate novi update, primetićete mala srca pored komentara na koja ćete moći da kliknete.

Osim ovoga, Instagram je uveo mogućnost zabrane komentara na postovima, a ovu opciju možete podesiti u Advanced Settings pre nego što fotografiju ili video-snimak objavite. U ovom odeljku ćete moći da podesite i uklanjanje pratilaca s privatnih profila bez blokiranja.

IT magazin Wired, prokomentarisao je nove update-ove kao tendenciju da linija između Facebook-a i Instagrama sve više počinje da bledi, obzirom na to da je u pitanju isti vlasnik.

M.L.

.
Instagram bi svojim korisnicima uskoro mogao da ponudi više sigurnosti, posebno u slučajevima kada izgube kontrolu nad svojim nalozima. 
.
O dinamičnim mejlovima je počelo da se govori još u martu, pa je još tada moglo da se čuje da bi zahvaljujući njima Gmail platforma…
.
Ruska netrepeljivost prema VPN-ovima koji olakšavaju borbu protiv cenzure je dobro poznata, a sada bi ta zemlja uskoro mogla da…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?