.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Instagram uveo "Like" na komentare

08.12.2016.

Popularna društvena mreža Instagram uvela je novu opciju. Od sada će korisnici ove društvene mreže moći da lajkuju komentare, baš kao što to mogu i na Facebooku.

Za razliku od Facebooka, ako lajkujete komentar na Instagramu, taj post neće postati vidljiv ostalim korisnicima, odnosno neće automatski biti vraćen u Feed. No, beza obzira na to, Like će otvoriti mogućnost rangiranja komentara u budućnosti.

.

Nova opcija s komentarima omogućava korisnicima više kontrole. Već je bila dostupna određenim verifikovanim profilima, što se često dešava kada neka mreža uvede novu opciju. Kada instalirate novi update, primetićete mala srca pored komentara na koja ćete moći da kliknete.

Osim ovoga, Instagram je uveo mogućnost zabrane komentara na postovima, a ovu opciju možete podesiti u Advanced Settings pre nego što fotografiju ili video-snimak objavite. U ovom odeljku ćete moći da podesite i uklanjanje pratilaca s privatnih profila bez blokiranja.

IT magazin Wired, prokomentarisao je nove update-ove kao tendenciju da linija između Facebook-a i Instagrama sve više počinje da bledi, obzirom na to da je u pitanju isti vlasnik.

M.L.

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?