.
Trenutno
Za i protiv
 Petar Klaić
Lifestyle / Tehnologija

Instagram predstavio Threads

08.10.2019.

Ova aplikacija je takozvana prateća aplikacija uz Instagram koja vam omogućava da brzo delite fotografije, videe i poruke sa onima koje ste već stavili u listu najbližih prijatelja na Instagramu. Takođe omogućava da samo oni koje ste odabrali za najbliže vide vašu lokaciju, statuse i druge privatne podatake, ali ova opcija nije obavezna, možete ostati skriveni za sve. 

.

Kako prenosi The Verge, ova aplikacija može da se podeli na tri komponente. Prva je kamera, koja je na glavnom ekranu čim se otvori aplikacija. Ona je samo za fotografije i videe, ali nema filtera. Takođe, ponuđene su vam prečice za deljenje gde vi možete da izaberete dvoje ili troje najbližih kojima ćete iste sekunde kada napravite video ili fotografiju to i poslati. 

Drugi deo aplikacije je inbox, koji je kopija vaših direktnih poruka iz Instagrama sa vašim najbližim prijateljima. Postoji mogućnost i grupnih razgovora, ali samo u slučaju da su svi koji su u grupi označeni kao vaši najbliži prijatelji.

Na kraju, tu je i status strana. Da biste napravili status, to možete uraditi i emodžijem i sa nekoliko reči, ili odabrati neku od niza predefinisanih poruka.

Na kraju trebalo bi odabrati koliko će taj status biti vidljiv, od jednog sata do nekoliko sati. Ono što bi iz Instagrama najviše voleli, da stavite – auto status – opciju, koja će onda na osnovu vaše lokacije umesto vas objavljivati i ažurirati statuse. Na primer, ako ste na poslu – pisaće da možda duže vreme nećete biti slobodni.

.
Twitch streamer i kreator gejming dodataka po principu "uradi sam" – Dylan "Rudeism" Beck – koji je ranije napravio specijalni…
.
Prosečna cena sponzorisane objave na Instagramu porasla je u proteklih pet godina za više od deset puta - sa 134 na 1.642 dolara,…
.
Daisy je robot kompanije Apple, konstruisan za recikliranje starijih iPhone uređaja, a kako bi se dragoceni materijali ponovo vratili…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?