.
Trenutno
Music Mix by Dušan Majkić
 Dušan Majkić
Lifestyle / Tehnologija

Instagram predstavio Threads

08.10.2019.

Ova aplikacija je takozvana prateća aplikacija uz Instagram koja vam omogućava da brzo delite fotografije, videe i poruke sa onima koje ste već stavili u listu najbližih prijatelja na Instagramu. Takođe omogućava da samo oni koje ste odabrali za najbliže vide vašu lokaciju, statuse i druge privatne podatake, ali ova opcija nije obavezna, možete ostati skriveni za sve. 

.

Kako prenosi The Verge, ova aplikacija može da se podeli na tri komponente. Prva je kamera, koja je na glavnom ekranu čim se otvori aplikacija. Ona je samo za fotografije i videe, ali nema filtera. Takođe, ponuđene su vam prečice za deljenje gde vi možete da izaberete dvoje ili troje najbližih kojima ćete iste sekunde kada napravite video ili fotografiju to i poslati. 

Drugi deo aplikacije je inbox, koji je kopija vaših direktnih poruka iz Instagrama sa vašim najbližim prijateljima. Postoji mogućnost i grupnih razgovora, ali samo u slučaju da su svi koji su u grupi označeni kao vaši najbliži prijatelji.

Na kraju, tu je i status strana. Da biste napravili status, to možete uraditi i emodžijem i sa nekoliko reči, ili odabrati neku od niza predefinisanih poruka.

Na kraju trebalo bi odabrati koliko će taj status biti vidljiv, od jednog sata do nekoliko sati. Ono što bi iz Instagrama najviše voleli, da stavite – auto status – opciju, koja će onda na osnovu vaše lokacije umesto vas objavljivati i ažurirati statuse. Na primer, ako ste na poslu – pisaće da možda duže vreme nećete biti slobodni.

.
Čini se u poslednje vreme da je Google postao vrlo odlučan u kreiranju i proizvodnji svega što bi moglo da posluži korisnicima,…
.
Ništa gore nego kada moramo brzo da iskucamo neki tekst u Wordu ili u Excelu, a lap top nam nije pri ruci. Tu je telefon ali dok…
.
Zašto bi samo druge aplikacije radile na svojim redovnim apdejtima i novim funkcijama, kad i Google svog konja za trku ima. Ova kompanija…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?