...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Instagram predstavio Threads

08.10.2019.

Ova aplikacija je takozvana prateća aplikacija uz Instagram koja vam omogućava da brzo delite fotografije, videe i poruke sa onima koje ste već stavili u listu najbližih prijatelja na Instagramu. Takođe omogućava da samo oni koje ste odabrali za najbliže vide vašu lokaciju, statuse i druge privatne podatake, ali ova opcija nije obavezna, možete ostati skriveni za sve. 

.

Kako prenosi The Verge, ova aplikacija može da se podeli na tri komponente. Prva je kamera, koja je na glavnom ekranu čim se otvori aplikacija. Ona je samo za fotografije i videe, ali nema filtera. Takođe, ponuđene su vam prečice za deljenje gde vi možete da izaberete dvoje ili troje najbližih kojima ćete iste sekunde kada napravite video ili fotografiju to i poslati. 

Drugi deo aplikacije je inbox, koji je kopija vaših direktnih poruka iz Instagrama sa vašim najbližim prijateljima. Postoji mogućnost i grupnih razgovora, ali samo u slučaju da su svi koji su u grupi označeni kao vaši najbliži prijatelji.

Na kraju, tu je i status strana. Da biste napravili status, to možete uraditi i emodžijem i sa nekoliko reči, ili odabrati neku od niza predefinisanih poruka.

Na kraju trebalo bi odabrati koliko će taj status biti vidljiv, od jednog sata do nekoliko sati. Ono što bi iz Instagrama najviše voleli, da stavite – auto status – opciju, koja će onda na osnovu vaše lokacije umesto vas objavljivati i ažurirati statuse. Na primer, ako ste na poslu – pisaće da možda duže vreme nećete biti slobodni.

Možda te još zanima:

.

Zarade influensera na Instagramu rastu iz godine u godinu

Prosečna cena sponzorisane objave na Instagramu porasla je u proteklih pet godina za više od deset puta - sa 134…

.

I koja je uopšte poenta lajka?

Instagram želi da natera korisnike da prestanu da jure za lajkovima i nauči ih da cene i prate pravi sadržaj,…

.

Instagram krenuo sa testiranjem skrivanja lajkova u SAD-u

Već neko vreme Instagram sprovodi testove skrivanja broja lajkova na postovima u sedam država širom sveta. To su Kanada, Irska, Italija, Japan,…

.

Spotted profili između zloupotrebe i znatiželje

Jedna od prvih dimenzija ljudskog života koja je postala žrtva ekspanzije interneta bila je ljudska intima, a za njom i…

.

Za pravu profesiju moramo istražiti sebe

Svima nam nekad deluje da smo sebi zacrtali prevelike planove koje nikada nećemo ispuniti ili da smo recimo promašili profesiju…

.

Hešteg za smeh

Pokušali smo da pronađemo deset osoba koji ne vole seriju Prijatelji. Nismo uspeli. Još kada se ova serija spoji sa…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Kalendar događaja

Decembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

Anketa

Šta mislite o našem novom sajtu?

Oradio logo