.
Trenutno
Popodne na O radiju
 Oradio ekipa
Lifestyle / Tehnologija

Instagram oponaša Snapchat - fotografije koje nestaju

05.08.2016.

Instagram Stories je novi pokušaj kompanije Facebook da uleti na tržište koje suvereno drži aplikacija Snapchat, tako što nam omogućuje razmenu poruka i fotografija koje kasnije nestaju.

.

Kompanija Facebook na svom Instagram blogu navela je da nova opcija Stories omogućava da podelite svaki trenutak svog dana, ne samo one koje želite da zadržite na svom profilu. Ne morate brinuti oko toga da li prečesto postujete, jer sve nestaje za 24 časa.

Ova opcija istoremeno izlazi i na Android i iOS aplikaciji, a možete je pronaći pritiskom na "plusić" u gornjem levom uglu ili prevlačenjem nalevo bilo koje fotografije u vašem feedu.

Opcije za privatnost ostaju iste, tako da ako imate zaključan nalog, samo vaša grupa će moći da prođe kroz vaše "priče koje nestaju".

Takođe, vredi istaći da ovaj deo Instagrama vlasniku pruža uvid u to koliko su puta njegove fotografije pregledane, ali i ko ih je pregledao.

Da sve bude slično kao na Snapchatu, postoje i direktne poruke koje nestaju.

Izvor: Tehnopolis

.
Daisy je robot kompanije Apple, konstruisan za recikliranje starijih iPhone uređaja, a kako bi se dragoceni materijali ponovo vratili…
.
Kolika je moć striming platformi i sadržaja za gledanje na zahtev (video on demand) pokazuje i lansiranje nove platforme kompanije…
.
Google eksperimentiše sa postavljanjem "bedževa" na stranice koje se sporo učitavaju u Chrome-u. To znači da bi u budućnosti,…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?