.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Instagram oponaša Snapchat - fotografije koje nestaju

05.08.2016.

Instagram Stories je novi pokušaj kompanije Facebook da uleti na tržište koje suvereno drži aplikacija Snapchat, tako što nam omogućuje razmenu poruka i fotografija koje kasnije nestaju.

.

Kompanija Facebook na svom Instagram blogu navela je da nova opcija Stories omogućava da podelite svaki trenutak svog dana, ne samo one koje želite da zadržite na svom profilu. Ne morate brinuti oko toga da li prečesto postujete, jer sve nestaje za 24 časa.

Ova opcija istoremeno izlazi i na Android i iOS aplikaciji, a možete je pronaći pritiskom na "plusić" u gornjem levom uglu ili prevlačenjem nalevo bilo koje fotografije u vašem feedu.

Opcije za privatnost ostaju iste, tako da ako imate zaključan nalog, samo vaša grupa će moći da prođe kroz vaše "priče koje nestaju".

Takođe, vredi istaći da ovaj deo Instagrama vlasniku pruža uvid u to koliko su puta njegove fotografije pregledane, ali i ko ih je pregledao.

Da sve bude slično kao na Snapchatu, postoje i direktne poruke koje nestaju.

Izvor: Tehnopolis

.
Kineski AI startap Megvii koji vladu te zemlje snabdeva AI softverom za prepoznavanje lica koji se koristi za praćenje građana,…
.
Ako do sada još uvek niste prešli na Windows koji nije sedmica, pravo je vreme da to učinite u narednih šest meseci.
.
Kako su reklame počele da zauzimaju velik prostor kada je u pitanju Google pretraživanje, ova kompanija mogla bi da povuče potez…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?