.
Trenutno
Album nedelje
 Dušan Majkić
Lifestyle / Tehnologija

Instagram kao samostalna aplikacija stigao na Windows desktop

18.10.2016.

Aplikacija je trenutno bolja za rad na tabletima, a potrebno je još malo rada kako bi bila dovoljno dobra i na desktopu.

.

Nakon pokretanja na Windows Mobile platformi u aprilu, Instagram je napokon doveo svoju društvenu mrežu na Windows desktop u obliku samostalne aplikacije.

Aplikacija je već dostupna u Windows Store-u, a omogućiće vam da pregledate vaš News Feed, čitate Stories i odgovarate na direktne poruke. Takođe će vam omogućiti pretraživanje, Explore tab i pristup vašem profilu kao što su upisi i postavke. Za razliku od opcije koja je dostupna na webu, takođe nudi i mogućnost opcije deljenja za Facebook i Messenger.

Nudi vam mogućnost i postavljanja fotografija, ali samo ako imate tablet ili računar koji ima ekran osetljiv na dodir i kameru. To naravno isključuje većinu desktop i laptop računara. Aplikacija je trenutno bolja za rad na tabletima, a potrebno je još malo rada kako bi bila dovoljno dobra i na desktopu. Na primer, glavni interfejs zauzima centralni deo ekrana ostavljajući dosta belog prostora sa strane koji je mogao biti mnogo bolje popunjen.

Izvor: B92.net

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?