.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Instagram: Izvinite

03.07.2018.

Nakon što je fotografkinja iz Londona, Stella Asia Consonni, na svoj Instagram story postavila fotku na kojoj se dvojica momaka ljube, društvena mreža Instagram skinula je ovu fotografiju sa njenog profila. Zbog ovog poteza usledile su burne reakcije javnosti, a zatim je stiglo i zvanično Instagram izvinjenje.

.

Vrlo brzo nakon što je Stella objavila fotografiju, kompanija Instagram odlučila je da je ukloni zbog navodnog "narušavanja društvenih smernica." 

Kada je primetila da slika više ne postoji kao priča na njenom ličnom profilu, fotografkinja je u svom sledećem postu tagovala Instagram i pitala zbog čega je ova fotografija sklonjena. Relativno brzo stigao je i odgovor Instagrama, koji kaže da je u pitanju greška.

"Ova objava uklonjena je greškom i izvinjavamo se zbog toga" odgovorili su iz ove kompanije i dodali da su u nedelji nakon što su je sklonili dobili mnogo prijava uvređenih korisnika, te da fotografija nije trebalo da bude uklonjena.

Stella je fotografiju ovih momaka objavila 30. juna, a potom se požalila kako je ista ova slika uklonjena sa njenog profila. Fotografije su spadale u seriju fotki koje Stela radi, a koje planira da objavi kasnije ove godine, u cilju istraživanja modernih veza kroz portrete parova.

.
Instagram je uveo novu opciju, koja se verovatno neće baš svima dopasti. Naime, od sada će vaši pratioci moći da znaju kada ste…
.
Zahvljajućuji julskom update-u kompanije Microsoft, korisnici iOs i Android uređaja, moći će Office paket da koriste još jednostavnije.…
.
Microsoft je objavio Skype 8.0, verziju koja će zameniti Skype Classic. Kompanija preporučuje korisnicima da do 1. septembra pređu…
Program
Kalendar događaja
Jul 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     
Anketa

Kako se hranite tokom leta?