Lifestyle / Tehnologija

Hearthstone igrače pronađite na Fejsu

22.12.2015.

Na našem sajtu možete čitati tekst o igri Hearthstone i momcima iz Srbije koji igraju tu igru toliko dobro da osvajaju svetske šampionate. Ukoliko i vi želite da se oprobate u ovom e-sportu onda je nastavak teksta idealan za vas, jer vas vodi korak bliže do Hearthstone zajednice u Srbiji.

.

Srbija je nedavno imala priliku da se pohvali još jednim sportskim šampionom, ali ovog je puta u pitanju e-sport, odnosno sedmo internacionalno Hearthstone takmičenje u Južnoj Koreji, gde je prvo mesto osvojio Miloš Perović. U pitanju je takmičenje u igranju kartaške video igre Heartstone, inspirisane čuvenom igrom World of Warcraft.

Za sve koji bi želeli da se oprobaju u ovoj igri, preporuka je da posete Facebook stranicu Hearthstone Serbia, na kojoj se okuplja deo kartaške zajednice u našoj zemlji. Ona broji oko 250 ljudi, a na samom pejdžu dostupan je i link sa kojeg se može preuzeti igra. Za početak je dovoljno povezati se sa nekim od igrača sa stranice Heartstone Srbija, a njen admin Igor Pavkov rekao je za O radio da se sadržaj često osvežava novim informacijama o turnirima i događajima vezanim za WOW uopšte.

"Postoji i pejdž na Facebooku na kojem se trenutno bavimo svim stvarima vezanim za Hearthstone, a to je Hearthstone Balkan. Tu se nalaze svi ljudi iz Srbije, ali i iz cele bivše Jugoslavije. Postujemo streamove, odnosno linkove za trenutne turnire koji se održavaju, kao i informacije o njima i aktuelnim deckovima", rekao je Igor.

U svakom slučaju, Hearthstone je igra u kojoj je spojeno igranje karata i dizajnom čuvenog Warcrafta i ukoliko ste fan ovog gejmerskog serijala, definitivno nađite ovaj Facebook community, sa linka skinite svoju verziju i možda i vi budete prvak sveta u narednim godinama.

M.L.

 

Možda te još zanima:

.

Stigao napredniji Mali alhemičar

Nakon sajta Little Alchemy stigao je i njegov naslednik, portal za ubijanje dokolice i učenje važnih stvari Little alchemy2.

.

Gusarske avanture

Obucite svoje plavo-bele majice, stavite marame i krenite na gusarsku avanturu, doduše u virtuelnom svetu. Ovo vam omogućava igra Sea…

.

Horizon Forbidden West - put u zabranjeno

Horizon Forbidden West predstavlja nastavak jedne od najpopularnijih igara za PlayStation 4 - Horizon Zero Dawn. Igra se, na veliku…

.

Najčudniji šah ikada

Pravila šaha su dosta jednostavna. Tu je tabla, figure koje imaju svoja mesta i pravila kako se kreću. Kada sve…

.

League of Legends stiže na mobilne telefone

League of Legends je video igra koja ima veliku bazu igrača i njih će sigurno obradovati vest da će verzije…

.

Pokemon GO se prilagodio kućnoj izolaciji

Iako je Pokemon GO je za većinu igra čije je vreme prošlo, ipak još uvek postoji aktivna zajednica igrača zavisnih…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 06:00 Music Mix by Majkić
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo