...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Google uskoro počinje da briše neaktivne naloge

21.11.2023.

Da li imate Google nalog koji niste odavno koristili? Google bi mogao uskoro da ga obriše zauvek! Ako već niste, proverite svoje stare naloge i pobrinite se da ih Google ne obriše.

.

Naime, Google je još u maju najavio da će krajem ove godine (u decembru) početi da briše neaktivne naloge. Tako da, ako imate stare naloge na koje se niste prijavili godinama, potrebno je da se prijavite što pre ako želite da ih zadržite.

Ako imate neaktivan nalog na koji se niste prijavili u protekle dve godine, Google će vam poslati upozorenje pred brisanje na email adresu koju ste postavili kao rezervnu za taj nalog. U tom slučaju, rok u kojem morate da se prijavite na sporni nalog ne mora biti nužno decembar, već će pisati određeni dan u samom mejlu.

Ukoliko imate veoma stare Gmail naloge koje ne koristite i ne trebaju vam, imajte na umu da će vam se obrisati ceo Google nalog, ne samo email. Tako da, ako imate neke fajlove ili kontakte vezane za te naloge, bilo bi dobro da se uloguje i sačuvate iste, ili makar napravite kopiju.

Da bi vam nalozi ostali aktivni, potrebno je samo da se prijavite na njih i to je to. Ukoliko ne znate lozinku, možete je resetovati. Nakon što se prijavite, nalog vam neće biti obrisan, ali bi trebalo da održavate nalog aktivnim i ubuduće.

Izvor:www.saznajnovo.com

Tagovi

Možda te još zanima:

.

AI preuzima vlast u budućnosti

Naučnik Džefri Hinton, koji se smatra "kumom veštačke inteligencije" kaže da će vlade širom sveta morati da nađu način kako…

.

ChatGPT dobija još podataka

Kompanije OpenAI i Reddit su sklopile partnerstvo, koje će omogućiti da ChatGPT četbot dobija podatke sa popularne platforme.

.

Nova funkcija za duže trajanje baterije

Android će imati više opcija za trajanje aktivnosti ekrana pre nego što se zaključa.

.

OpenAI i Apple to su srca dva

Apple ponovo razgovara sa OpenAI, proizvođačem ChatGPT-a, kako bi pokrenuo neke AI funkcije koje dolaze u iOS 18.

.

YouTube testira novi format reklama

YouTube najviše zarađuje od oglasa koji se prikazuju za vreme trajanja video-snimaka. Korisnicima ovo smeta, ali su ti oglasi razlog…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo