.
Trenutno
Bluegrass
 Jelena Mijatović
Lifestyle / Tehnologija

Google pretraživanju dodao “share” taster

21.06.2019.

Potraga za odgovorima na internetu postala je sastavni deo života, a deljenje pronađenih rezultata sve do sada nije bilo jednostavno.

.

Kako prenosi Engadget, Google radi na tome da se to promeni, pa najnovija verzija pretraživača za Android u beta verziji sada nudi i opciju za deljenje rezultata pretraživanja.

Tako Android korisnici sa beta verzijom Google aplikacije sada mogu da vide i share taster. Kada na njega kliknu dobijaju meni sa opcijama za deljenje, zahvaljujući čemu sa drugim korisnicima mogu da podele rezultate i tako im odgovore na pitanje.

Jedini problem je u tome što onaj kome se rezultati pretraživanja pošalju verovatno ne vidi iste linkove, budući da Google pretraživanje personalizuje, i prilagođava ga internet navikama određenog korisnika. Očekuje se da će se i to rešiti, budući da bi različiti rezultati pretraživanja samo mogli da prodube pitanje, umesto da ponude odgovor.

.
Google eksperimentiše sa postavljanjem "bedževa" na stranice koje se sporo učitavaju u Chrome-u. To znači da bi u budućnosti,…
.
Korisnici Tvitera će od danas pored pojedinačnih profila moći da prate i teme koje ih zanimaju. 
.
Već neko vreme Instagram sprovodi testove skrivanja broja lajkova na postovima u sedam država širom sveta. To su Kanada, Irska,…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?