...
TRENUTNO22:00 - 23:00Strip o vedač

Lifestyle / Tehnologija

Google otkazao veliku konferenciju

06.03.2020.

Kompanija Google objavila je da konferencija Google I/O 2020 neće biti održana, kako ne bi došlo do rizika širenja Korona virusa. 

.

Korona virus u više desetina zemalja uticao je na otkazivanje velikog broja konferencija i sajmova tehnoloških kompanija. Prva u nizu bio je najveći sajam mobilne telefonije MWC Barselona 2020.

Potom je otkazana Facebook F8 konferencija, a poslednji je Google I/O događaj. Iz Google-a su najavili da će sve kupljene karte biti vraćene do 13. marta. Iz Facebooka su poručili da će F8 biti održan u aprilu, a za ostatak otkazanih događaja čeka se najava novog datuma održavanja. 

Kako prenosi The Verge, Svetska zdravstvena organizacija uputila je svim velikim korporacijama uputstvo da otkažu svoje masovne događaje kako bi se smanjilo potencijalno širenje epidemije.

Možda te još zanima:

.

Google Maps i restorani koji isporučuju hranu

Google je Maps aplikaciju usmerio ka tome da u prvi plan stavlja restorane koji isporučuju hranu, budući da je to poželjna opcija u…

.

Microsoft Edge pretekao Firefox

U svetu internet pretraživača deseilo se nešto neverovatno - Microsoft Edge je pretekao Mozilla Firefox po broju korisnika.

.

Jednostavni video pozivi

Ako imate problem sa video pozivima na aplikacijama poput Messengera, Vibera ili Whatsappa, imamo za vas potencijalno rešenje, odnosno aplikaciju. 

.

Google i YouTube pomažu u nastavi na daljinu

Kako se nastava zbog trenutne situacije širom sveta preselila na internet, Google i YouTube su pokrenuli nekoliko novih servisa koji…

.

Besplatna virtuelna poseta svetskim muzejima

Google Arts&Culture omogućio je virtuelni obilazak više od 2.500 muzeja širom sveta.

.

Google Translate dobija funkciju transkribovanja

Navikli smo da putem Google Translate aplikacije prevodimo tekstove a od sada ćemo isto moći i sa govorom, živim govorom.

  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 21:00 90 u 60
  • 22:00 Strip o vedač
  • 23:00 Alt Šou

Anketa

Da li se pridržavate preporuke o ostajanju kod kuće tokom epidemije korona virusa? 

Oradio logo