...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Gmail za iOS dobija Inbox Homescreen vidžet

18.11.2021.

Google je najavio apdejt aplikacije Gmail za iOS sa kojim korisnici dobijaju mogućnost da uključe opciju Inbox Homescreen vidžeta. 

.

Jedna od korisnih karakteristika ovog vidžeta je da vam omogućava da vidite informacije na prvi pogled, a da zapravo ne morate da otvarate samu aplikaciju.To znači da, ako vam je potrebno da brzo vidite koji događaji se spremaju ili vremensku prognozu, to možete da uradite bez pokretanja kalendara ili aplikacije za vremensku prognozu na telefonu, štedeći vreme u procesu.

Sa novim apdejtom Gmaila za iOS, korisnici će na prvi pogled moći da vide svoje najnovije mejlove bez potrebe da otvaraju aplikaciju. Vidžeti za email na iOS-u nisu novina i postoji nekoliko aplikacija za email, kao što je Spark, koje već nude korisnicima sličnu funkcionalnost.

Međutim, imajući u vidu da je Gmail jedna od najčešće korišćenih platformi za email i da mnogi takođe cene funkcije Google-ove Gmail aplikacije, ovaj apdejt će biti veoma koristan i dobrodošao. Očekuje se da će ove promene biti uvedene u narednim nedeljama, tako da će inbox homescreen vidžet uskoro biti dostupan za vaš uređaj.

Izvor: PC Press

Možda te još zanima:

.

Google nas priprema za budućnost bez lozinki

Google ide korak dalje u tome da korisnike "nagovori" na napuštanje lozinke kao glavnog načina autentifikacije. Na svim njihovim uslugama…

.

Gmail testira end-to-end enkripciju

Guglov mejl klijent Gmail, koji ima gotovo dve milijarde korisnika, dobija podršku za punu end-to-end enkripciju, implementiranu na strani klijenta.…

.

Novi dizajn Gmaila

Još je u julu najavljeno da stiže novi Gmail, a u pitanju su promene koje se najviše tiču izgleda. U to…

.

Gmail prati vaše pošiljke i pakete

Gmail je nedavno dobio još jednu funkciju. Sada može da prati pošiljke i pakete, da korisnike izveštava o tome gde se nalaze, kao…

.

Gmail ažuriranje za iPhone koje ubrzava slanje mejla

Google je objavio ažuriranje za Gmail na iOS-u, a korisnici iPhona su tako dobili novu, sjajnu funkciju.

.

Apple predstavio iOS 14

Apple je na svojoj prvoj virtuelnoj konferenciji predstavio nove verzije operativnog sistema za iPhone, iPad i Apple pametne satove.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo