...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Frka na LinkedInu

29.07.2019.

Na skandale na Fejsbuku smo nekako već navikli. Ono na šta nismo navikli jesu lažni oglasi na LinkedInu. Međutim i to se desilo.

.

LinkedIn je već godinama jedna od najpoznatijih mreža namenjena pre svega nalaženju i objavljivanju korisnih oglasa za posao. Jedan takav se pojavio i nedavno, a u pitanju je oglas da Google traži novog direktora.

Kako je broj korisnika ove društvene mreže veliki, nisu izostale ni reakcije, pa su tako profesionalci koji posećuju LinkedIn bili prilično iznenađeni.

Za početak, činjenicom da kompanija Google preko ove mreže traži novog direktora, a potom i zbog činjenice da bi to značilo da Sundar Pichai odlazi sa te pozicije.

U pitanju je bio lažan oglas koji je vrlo brzo otkriven i uklonjen, ali ovo je dovelo do toga da više neće biti moguće objavljivati oglas za posao u ime neke druge kompanije, osim ako osoba koja objavljuje nije ovlašćena za to.

Možda te još zanima:

.

Gugl i Fejsbuk rade od kuće do 2021. godine?

Mnogi su kancelarije zamenili svojim dnevnim sobama. Ono što niko sa sigurnošću ne može reći je koliko će ta situacija…

.

Vraćaju se najpopularnije Google Doodle igre

Google samo na prvi pogled deluje jednostavno, ali tu su brojne male zanimacije, poput Google Doodle igara.

.

Google Maps i restorani koji isporučuju hranu

Google je Maps aplikaciju usmerio ka tome da u prvi plan stavlja restorane koji isporučuju hranu, budući da je to poželjna opcija u…

.

Microsoft Edge pretekao Firefox

U svetu internet pretraživača deseilo se nešto neverovatno - Microsoft Edge je pretekao Mozilla Firefox po broju korisnika.

.

Jednostavni video pozivi

Ako imate problem sa video pozivima na aplikacijama poput Messengera, Vibera ili Whatsappa, imamo za vas potencijalno rešenje, odnosno aplikaciju. 

.

Google i YouTube pomažu u nastavi na daljinu

Kako se nastava zbog trenutne situacije širom sveta preselila na internet, Google i YouTube su pokrenuli nekoliko novih servisa koji…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo