...
TRENUTNO00:00 - 10:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Tehnologija

Frka na LinkedInu

29.07.2019.

Na skandale na Fejsbuku smo nekako već navikli. Ono na šta nismo navikli jesu lažni oglasi na LinkedInu. Međutim i to se desilo.

.

LinkedIn je već godinama jedna od najpoznatijih mreža namenjena pre svega nalaženju i objavljivanju korisnih oglasa za posao. Jedan takav se pojavio i nedavno, a u pitanju je oglas da Google traži novog direktora.

Kako je broj korisnika ove društvene mreže veliki, nisu izostale ni reakcije, pa su tako profesionalci koji posećuju LinkedIn bili prilično iznenađeni.

Za početak, činjenicom da kompanija Google preko ove mreže traži novog direktora, a potom i zbog činjenice da bi to značilo da Sundar Pichai odlazi sa te pozicije.

U pitanju je bio lažan oglas koji je vrlo brzo otkriven i uklonjen, ali ovo je dovelo do toga da više neće biti moguće objavljivati oglas za posao u ime neke druge kompanije, osim ako osoba koja objavljuje nije ovlašćena za to.

Možda te još zanima:

.

Google objavio listu najboljih aplikacija za 2020. godinu

Kompanija Google je objavila Best Apps listu za najbolje aplikacije tokom 2020. godine. Genshin Impact je najbolji u kategoriji Best Game for…

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

.

Da li ćemo uskoro moći da kupujemo preko Jutjuba?

Gugl je započeo sa integracijom direktne kupovine proizvoda preko Jutjub aplikacije.

.

Zajedničko prelistavanje telefona

Google je zvanično predstavio deljenje ekrana za Google Duo video pozive, tako da ne morate da palite još jednu aplikaciju,…

.

Apple i Google izbacili Fortnite iz svojih prodavnica

Popularna igra izbačena je iz Apple i Google online prodavnica. Razlog za ovaj potez je to što kupci igru nisu…

.

Australija protiv Gugla

Australijska agencija za konkurentnost i zaštitu potrošača (ACCC) pokrenula je sudski postupak protiv kompanije Google tvrdeći da su obmanuli svoje…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 10:00 Škripa
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo