...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Marko

Lifestyle / Tehnologija

Frka na LinkedInu

29.07.2019.

Na skandale na Fejsbuku smo nekako već navikli. Ono na šta nismo navikli jesu lažni oglasi na LinkedInu. Međutim i to se desilo.

.

LinkedIn je već godinama jedna od najpoznatijih mreža namenjena pre svega nalaženju i objavljivanju korisnih oglasa za posao. Jedan takav se pojavio i nedavno, a u pitanju je oglas da Google traži novog direktora.

Kako je broj korisnika ove društvene mreže veliki, nisu izostale ni reakcije, pa su tako profesionalci koji posećuju LinkedIn bili prilično iznenađeni.

Za početak, činjenicom da kompanija Google preko ove mreže traži novog direktora, a potom i zbog činjenice da bi to značilo da Sundar Pichai odlazi sa te pozicije.

U pitanju je bio lažan oglas koji je vrlo brzo otkriven i uklonjen, ali ovo je dovelo do toga da više neće biti moguće objavljivati oglas za posao u ime neke druge kompanije, osim ako osoba koja objavljuje nije ovlašćena za to.

Možda te još zanima:

.

Google Photos dobija opciju slanja poruka

Google Photos, servis za skladištenje, obradu i deljenje fotografija,  dobio je mogućnost razmene pojedinačnih fotografija i video zapisa putem poruka.

.

Upoznaj nove ljude bez jezičkih prepreka

Google play proglasio je najbolju aplikaciju za 2019. godinu. Njena glavna funkcija je - spajanje prijateljstva i učenje o drugim…

.

Koje se muzičke striming platforme slušaju u Srbiji?

Prošlo je vreme kaseta, prošlo je i vreme CD-ova, došlo je vreme muzičkih striming platformi. Aplikacije koje na vaš telefon…

.

Stiže opcija koja štiti od spam poruka

Najnovija Google Messages funkcija stiže u obliku "Verified SMS", a zamišljena je tako da korisnike čuva od spam sadržaja i phishing napada.

.

Google Maps na 50 jezika

Google Maps ovih dana uvodi novu opciju koja će obradovati sve svetske putnika, a to je izgovoranje imena ulica na…

.

Google planira da u Chrome-u označava spore sajtove

Google eksperimentiše sa postavljanjem "bedževa" na stranice koje se sporo učitavaju u Chrome-u. To znači da bi u budućnosti, Chrome…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 O tome se priča

Kalendar događaja

Decembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

Anketa

Šta mislite o našem novom sajtu?

Oradio logo