.
Trenutno
Dnevna soba
 Jovan Marjanović
Lifestyle / Tehnologija

Fortnite: Jutjub zvezda izbačena iz igre zbog varanja

06.11.2019.

Jutjuberi već imaju status slavnih ličnosti, pa je postalo važno šta rade i zbog čega. Tako je i varanje u Fortnite-u razlog za video, budući da se očekuje da su pratioci uvek u toku.

.

Kako prenosi Engaget, poslednji slučaj tiče se Jutjubera Jarvisa koji je izbačen iz igre Fortnite, zato što se služio nedozvoljenim metodama.

Jarvis je postavio game play video u kojem se vidi da je koristio aimbot-ove, koji olakšavaju pogađanje mete i zahvaljujući njima pobeđivao. On se izvinio nakon incidenta i objasnio da je samo želeo da napravi video koji je zanimljiv i da botove za ciljanje nije koristio tokom igre.

Jarvis je dobio stalnu zabranu, što znači da nikada više neće moći da zaigra Fortnite, a nakon videa izvinjenja sve je više onih koji ističu da je kazna previše stroga. Epic je na to reagovao saopštenjem u kojem stoji da kompanija ne toleriše bilo koji oblik varanja, iz bilo kojeg razloga i da su softveri koji služe u ovakve svrhe dovoljan razlog za konačno proterivanje sa Fortnite mape.

.
Kolika je moć striming platformi i sadržaja za gledanje na zahtev (video on demand) pokazuje i lansiranje nove platforme kompanije…
.
Google eksperimentiše sa postavljanjem "bedževa" na stranice koje se sporo učitavaju u Chrome-u. To znači da bi u budućnosti,…
.
Korisnici Tvitera će od danas pored pojedinačnih profila moći da prate i teme koje ih zanimaju. 
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?