.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Facebook lansirao jednostavniji Messenger

25.10.2018.

Prvobitno promovisan na konferenciji F8, Messenger 4 sada stiže na sve kompatibilne uređaje. Kako je najavljeno, nova verzija aplikacije omogućuje lakše korišćenje i fokusira se na najvažnije opcije, odnosno, one koje se najčešće koriste.

.

Samo tri od devet tabova koji čine osnovu Messenger aplikacije ostaju u novoj verziji, a to su Chats, People i Discover. Ipak, nijedna od opcija koje su nudili ostali tabovi nije uklonjena, te aplikacija ne gubi na funkcionalnosti.

Jedna od novih opcija koje nudi Messenger 4 omogućuje zanimljivije komuniciranje, kroz promene pozadinskih boja u prozorčićima za razgovore. One mogu se primenjuju u više prozora za komunikaciju, sa idejom da osoba koja šalje poruke što bolje ilustruje kako se oseća.

Kako prenosi PCPress, u kompaniji Facebook pretpostavljaju da bi ovaj stepen evolucije mogao da zbuni neke korisnike, pa će se promene primenjivati postepeno tokom narednih nedelja. Pored toga, Facebook je obećao još novih opcija za Messenger, uključujući i Dark Mode.

.
Pored redovnih fotografija koje mogu da stoje na našem Instagram profilu, uveliko postoje i storiji koji relativno brzo, odnosno…
.
Kao što je i najavljeno nešto ranije, Facebook Messenger svojim korisnicima omogućio je unsend opciju.
.
Kompaniji Apple nedavno je odobren patent koji sprečava pogrešno nošenje slušalica.
Program
Kalendar događaja
Novembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?