...
TRENUTNO19:45 - 20:00Prava stvar

Lifestyle / Tehnologija

Facebook albumi postaju zbirke uspomena

02.06.2017.

Možemo zaboraviti na Facebook albume kakve smo do sada pravili. Osim fotografija, u nove albume moći ćemo da ubacujemo video materijal i tekstove, a albume će moći da dopunjavaju i naši prijatelji. 

.

Facebook je u procesu nadogradnje fotoalbuma, a fotografija više nije jedini sadžaj koji u njima možemo objavljivati. Od 1. juna postupno se uvodi promena koja korisnicima dozvoljava da u albume ubacuju i video klipove, tekstove, kao i check-in na mestima koje su posetili.

Ovom promenom Facebook omogućava da organizujete kolekciju uspomena u vezi sa određenom temom ili događajem, a korisnici mogu i da prate neke specifične albume.

Albumi više ne moraju da imaju samo jednog autora. Njihovi tvorci mogu da dozvole i svojim prijateljima da ga uređuju. Omiljeni albumi mogu se istaći na poseban način, ali su tada vidiljivi za sve. Proces kreiranja albuma ostao je isti.

Oni sa Android uređajima, kao i svi koji Facebook koriste na računarima već mogu da vide promene, dok će korisnici iOS-a još malo morati da sačekaju.

Izvor: 1klik

Možda te još zanima:

.

Jedna Komuna za sve

Da li se i vama čini da u poslednje vreme mala preduzeća imaju tendenciju da privuku druga mala preduzeća, stvarajući…

.

Kezz: Kvalitet vremenom ispliva

Tamaru Ristić Kezz dosad ste sigurno upamtili po glasu i energiji. Pre nekoliko godina započela je svoj muzički put, oduševljavajući publiku…

.

Elektronska koža koja rekreira osećaj dodira

Naučnici iz Singapura su napravili elektronsku kožu koja može da se koristi na robotima i pirotetičkim pomagalima. Njena specifičnost je…

.

Viber nudi nove opcije

Viber će od sada omogućiti svojim korisnicima da automatski filtriraju poruke i odlučuju ko ih može dodavati u grupe, pored…

.

Tviter ograničava broj odgovora na tvitove

Tviter od sada ima mogućnost ograničenja broja ljudi koji mogu da odgovore na tvitove.

.

Postani čuvar prašume

Ako ste veliki ljubitelj prirode, jedna od želja u bucket listi vam je da posetite prašume, onda je sajt Save…

  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Popodne na O radiju
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Škripa
  • 21:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo