.
Trenutno
Radio Gruvanje
 Alma Kovčić
Lifestyle / Tehnologija

Facebook albumi postaju zbirke uspomena

02.06.2017.

Možemo zaboraviti na Facebook albume kakve smo do sada pravili. Osim fotografija, u nove albume moći ćemo da ubacujemo video materijal i tekstove, a albume će moći da dopunjavaju i naši prijatelji. 

.

Facebook je u procesu nadogradnje fotoalbuma, a fotografija više nije jedini sadžaj koji u njima možemo objavljivati. Od 1. juna postupno se uvodi promena koja korisnicima dozvoljava da u albume ubacuju i video klipove, tekstove, kao i check-in na mestima koje su posetili.

Ovom promenom Facebook omogućava da organizujete kolekciju uspomena u vezi sa određenom temom ili događajem, a korisnici mogu i da prate neke specifične albume.

Albumi više ne moraju da imaju samo jednog autora. Njihovi tvorci mogu da dozvole i svojim prijateljima da ga uređuju. Omiljeni albumi mogu se istaći na poseban način, ali su tada vidiljivi za sve. Proces kreiranja albuma ostao je isti.

Oni sa Android uređajima, kao i svi koji Facebook koriste na računarima već mogu da vide promene, dok će korisnici iOS-a još malo morati da sačekaju.

Izvor: 1klik

.
Zašto bi samo druge aplikacije radile na svojim redovnim apdejtima i novim funkcijama, kad i Google svog konja za trku ima. Ova kompanija…
.
Često kada vidimo sve nove funkcije koje izlaze sa svakim novim ažuriranjem ili telefonom, pomislimo kako ne može više ništa…
.
Nema ko danas ne nostalgiše za Segom ili Playstation-om. Verovatno upravo tim povodom, stižu lepe vesti iz kompanijeSony. Najavili…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?