...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Exit 2.0 App

08.07.2021.

Kao i ranijih godina Exit je za svoje posetioce napravio aplikaciju koja će im omogućiti da lakše i organizovanije prate festival. 

.

Čim instaliraš i pokreneš aplikaciju ona ti nudi na napraviš svoj nalog. Ukoliko napraviš nalog, možeš preko aplikacije da četuješ, deliš svoje dragocene trenutke i personalizuješ LineUp. Ako nisi u fazonu još jedne društvene mreže, ovaj korak možeš i da preskočiš. 

Ako si preskočio pravljenje naloga, sledeći korak je odabir izvođača koje želiš da gledaš. I čim klikneš na bilo kog izvođača, aplikacija ti ponovo nudi da se uloguješ. Ako klikneš skip ne dešava se ništa (bar za korisnike iOS-a). Dakle, ako želiš da koristiš aplikaciju, ipak moraš da napraviš nalog. Onaj skip na početku je bila mala šarena laža, a možda u međuvremenu ipak isprave ovu grešku. 

Ali, kada se uloguješ stvari postaju korisnije. 

Možeš u LineUp sekciji da obeležiš ono što bi voleo da gledaš i aplikacija će te obavestiti o tome da uskoro počinje neki od tvojih favorita. Na Home stranici aplikacije pronaći ćeš najnovije vesti sa Exitovog zvaničnog sajta. Tu je mapa festivala, na kojoj možeš da obeležiš svoju lokaciju i podeliš je sa ljudima sa kojima želiš da se nađeš, kao i chat koji mogu da koriste svi oni koji su na aplikaciji napravili nalog. Dakle, svi koji je zapravo i koriste. 

Dobra stvar kod Exit aplikacije, koja je dobro funkcionisala ranijih godina, je ta što će te aplikacija obavestiti o svim eventualnim promenama koje se dese, kao i o zastojima, gužvama, pa čak i vremenskim nepogodama koje mogu da te zadese dok si na festivalu. A kiša je najavljena za subotu i nedelju. 

Alma Kovčić

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 RetroTips
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo