.
Trenutno
Prava stvar
 Novinari O radija
Lifestyle / Tehnologija

Dinamični mejlovi na Gmail stižu 2. jula

17.06.2019.

O dinamičnim mejlovima je počelo da se govori još u martu, pa je još tada moglo da se čuje da bi zahvaljujući njima Gmail platforma mogla da evoluira i postane više od mesta za slanje i čitanje mejlova.

.

Radi se o tome da će korisnici sa novim tipom mejlova moći da obavljaju više zadataka a da ne napuštaju Gmail platformu. Na primer, da odgovaraju na komentare sa drugih platformi, popunjavaju formulare i drugo. Opcija je do sada bila dostupna samo u beta verziji, ali bi do svih korisnika trebalo da stigne 2. jula.

Kako prenosi Ubergizmo, oni koji ne budu želeli opciju moći će da je deaktiviraju u Gmail podešavanjima, a oni koji su je isprobali opisuju je kao korisnu, posebno kada se koristi Google Docs, budući da će korisnici na komentare moći da odgovaraju direktno iz Gmail-a.

Dinamični mejlovi će funkcionisati u okviru različitih internet pretraživača, budući da koriste AMP standard, a sajtovi kao što su Pinterest i Booking.com već primenjuju ovu praksu kako bi korisnici što lakše i brže mogli da reaguju na sadržaje.

.
Google eksperimentiše sa postavljanjem "bedževa" na stranice koje se sporo učitavaju u Chrome-u. To znači da bi u budućnosti,…
.
Korisnici Tvitera će od danas pored pojedinačnih profila moći da prate i teme koje ih zanimaju. 
.
Već neko vreme Instagram sprovodi testove skrivanja broja lajkova na postovima u sedam država širom sveta. To su Kanada, Irska,…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?