...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Desni klik za nove opcije

13.02.2019.

Desni klik biće rešenje za sve. Makar kada je u pitanju Gmail, koji bi uskoro trebalo da uvede nove opcije koje će nam pomoći da brže uradimo akciju koju želimo.

.

Desnim klikom na mejlove koji su nam stigli, trenutno možemo da arhiviramo ili obrišemo mejl, ili da ga označimo kao nepročitan. Lista opcija vrlo brzo će se promeniti, prenosi Engadget.

Google je objavio da će Gmail proširiti opcije koje se nalaze u kontekstualnom meniju, kako bismo brže odreagovali na mejl, na način na koji želimo.

To znači da će proces samog odgovaranja i prosleđivanja mejlova biti mnogo brži. Neće biti potrebe da ulazimo u mejl i da iz njega odlazimo na opcije "forward" ili "replay" nego će to sada biti moguće jednim klikom. Desnim. 

Ove opcije biće dostupne od 22. februara, a najkasnije tri dana od tog roka imaće ih svi korisnici.

Možda te još zanima:

.

Google nas priprema za budućnost bez lozinki

Google ide korak dalje u tome da korisnike "nagovori" na napuštanje lozinke kao glavnog načina autentifikacije. Na svim njihovim uslugama…

.

Gmail testira end-to-end enkripciju

Guglov mejl klijent Gmail, koji ima gotovo dve milijarde korisnika, dobija podršku za punu end-to-end enkripciju, implementiranu na strani klijenta.…

.

Novi dizajn Gmaila

Još je u julu najavljeno da stiže novi Gmail, a u pitanju su promene koje se najviše tiču izgleda. U to…

.

Gmail prati vaše pošiljke i pakete

Gmail je nedavno dobio još jednu funkciju. Sada može da prati pošiljke i pakete, da korisnike izveštava o tome gde se nalaze, kao…

.

Gmail ažuriranje za iPhone koje ubrzava slanje mejla

Google je objavio ažuriranje za Gmail na iOS-u, a korisnici iPhona su tako dobili novu, sjajnu funkciju.

.

Gmail za iOS dobija Inbox Homescreen vidžet

Google je najavio apdejt aplikacije Gmail za iOS sa kojim korisnici dobijaju mogućnost da uključe opciju Inbox Homescreen vidžeta. 

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo