.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Tehnologija

Danas Apple konferencija i novi iPhone

07.09.2016.

Na današnjoj velikoj Apple konferenciji očekuje se predstavljanje više zanimljivih stvari koje je pripremila kompanija, a najuzbudljivija od svih je svakako novi iPhone 7. Tokom jučerasnjeg dana procurile su i određene kontroverzne informacije o tom telefonu, ali ništa još nije potvrđeno.

Apple je najavio novu konferenciju za sredu, 7. septembra u San Franicsku u 10 sati po lokalnom vremenu, odnosno 19 sati po srednjeevropskom letnjem vremenu.

.

Ove godine fokus je definitivno na predstavljanju novog telefona i nove kamere sa dvostrukim sočivom. Konferencija će doneti i nove informacije o softrveru. Veliki noviteti u softveru na svim iOS platformama nas čekaju u predstojećim mesecima.

Nova verzija mobilnog operativnog sistema za iPhone i iPad uređaje najavljena je još na Apple-ovom WDC 2016 događaju ovog leta, kao i novitet u OSX-u za Apple desktop računare. Tada je ozvaničen i iOS 10, uz listu glavnih i najzanimljivijih funkcija koje dolaze uz novi operativni sistem, pa se veruje da će i ovo biti deo današnje konferencije.

Možemo očekivati i predstavljanje nove generacije Apple Watcha. On je prvi put predstavljen uz iPhone 6, 2014. godine, a ako uzmemo u obzir da je iPhone neophodan za rad tog uređaja, nema boljeg časa za predstavljanje nove, druge generacije ovog gedžeta.

Uveliko se govorilo i o uklanjanju 3.5mm ulaza za slušalice sa novog iPhone-a, pa se očekuje da će Apple predstaviti i novu liniju bežičnih slušalica nazvanih Apple AirPods.

Live streaming događaja biće dostupan na stranici apple.com negde oko 19 sati po našem vremenu.

M.L.

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?