...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

ChatGPT konačno dobio pristup internetu

17.05.2023.

Plaćena verzija ChatGPT četbota kompanije OpenAI konačno je dobila pristup internetu, a uz to može da koristi i više od 70 pluginova za pregledače.

.

Tokom ove nedelje, korisnici plaćene verzije četbota ChatGPT Plus više neće biti ograničeni na informacije sa interneta do 2021. godine kao što je to bilo dosad. Nova, ažurirana beta verzija omogućava ChatGPT Plus korisnicima da ostanu u toku sa najnovijim dešavanjima u svetu.

Uz to, ChatGPT imaće pristup velikom broju pluginova (dodataka) za pregledače nezavisnih proizvođača – od sajtova za planiranje putovanja do alata za povećanje produktivnosti u svakodnevnim aktivnostima u pogledu čitanja i pisanja dokumenata, tabela i drugo, direktno u četbotu.

Ove novine kompanija OpenAI najavila je na svom sajtu, i kao što je naglašeno, te mogućnosti zasad će imati samo korisnici plaćene verzije četbota i to u beta verziji koja se i dalje testira. 

ChatGPT je četbot baziran na veštačkoj inteligenciji koji je, nakon lansiranja prošle jeseni napravio svetsku pomamu i pokrenuo trku među različitim korporacijama koje se trude da što pre i sve više unapređuju svoje proizvode veštačkom inteligencijom.

U slučaju kompanije OpenAI, njena verzija četbota je bila obučavana na skupovima informacija iz 2021, što je dosta ograničavalo njegovo korišćenje u poređenju sa rivalima.


Tagovi

Možda te još zanima:

.

ChatGPT zna kako da se obogatite

Godinu i po od kada je ChatGPT ušao u žižu svetske javnosti i tehnologiju veštačke inteligencije uneo kao jednu od…

.

ChatGPT "pobrljavio"

ChatGPT, poznati četbot kompanije OpenAI, nedavno je iskazao niz neočekivanih problema, što je izazvalo zabrinutost i konfuziju među korisnicima. Kako…

.

Otvorena prodavnica u kojoj mogu da se kupuju četbotovi

OpenAI pokreće prodavnicu koja će nuditi četbotove i aplikacije, zasnovane na veštačkoj inteligenciji.

.

EU postigla privremeni dogovor o upotrebi veštačke inteligencije

Zvaničnici Evropske unije postigli su privremeni dogovor o prvim sveobuhvatnim zakonima na svetu koji regulišu upotrebu veštačke inteligencije. Posle 36 sati…

.

ChatGPT sada može da vidi, čuje i govori

Sada možete da razgovarate sa veštačkom inteligencijom i odgovoriće vam ljudskim glasom.

.

Zaklinjem se svojom čašću...

Sudija Apelacionog suda u Velikoj Britaniji izjavio je da ima poverenje u odgovore koje generiše ChatGPT, ali je naglasio da…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo