.
Trenutno
Strip o vedač
 Petar Klaić i Dušan Majkić
Lifestyle / Tehnologija

Borba protiv zavisnosti od društvenih mreža na novom nivou

02.08.2018.

Koliko je zavisnost od društvenih mreža velika ukazuje podatak da Fejsbuk i Instagram uvode promene koje će korisnicima omogućiti da bolje kontorlišu svoje vreme provedeno na tim društvenim mrežama.

.

Ove dve mreže dobiće posebnu kontrolnu tablu na kojoj će korisnik u svakom trenutku moći da vidi prikaz vremena koje je proveo na jednoj od tih društvenih mreža. Novi dodaci nose ime "Tvoje vreme na Fejsbuku" (Your time on Facebook) i "Tvoja aktivnost" (Your activity) na Instagramu. 

Tu će se naći i alati koji će korisnicima omogućiti da postave svoj dnevni vremenski limit, kao i da privremeno isključe obaveštenja koja im ove društvene mreže šalju. Vremenski podsetnik će se pojavljivati onda kada aplikacije prepoznaju da su se korisnici predugo zadržali na ovim društvenim mežama. 

Aplikacije "Your time on Facebook" i "Your activity"  trebalo bi da postanu dostupne korisnicima Fejsbuka i Instagrama širom sveta u narednih nekoliko nedelja.

.
Microsoft je 20. februara objavio novu Office aplikaciju Windows 10 korisnicima, prenosi The Verge. 
.
Mesecima je kružila priča i bila najavljivana nova linija Samsung telefona, a sada se konačno se i dogodila.
.
Ako ti je zabavno da snimaš kratke video sadržaje onoga što se dešava u tvojoj okolini, vreme je da napraviš korak napred i te…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?