...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Tehnologija

Apple predstavio iOS 14

24.06.2020.

Apple je na svojoj prvoj virtuelnoj konferenciji predstavio nove verzije operativnog sistema za iPhone, iPad i Apple pametne satove.

.

Korisnici će imati priliku da ažuriraju svoje uređaje besplatno tokom ove godine. iOS 14 donosi puno novih opcija koje se najčešće tiču personalizacije uređaja, ali i ispravke grešaka koje je imao prošlogodišnji iOS 13.

Jedna od većih novosti koji donosi iOS 14 su vidžeti koje korisnici mogu da postave na početni ekran. Ako ste koristili Android, onda sigurno znate i kako to izgleda. Tu je i opcija App Clip koja će omogućiti da koriste funkcije neke aplikacije bez da je trajno instaliraju na uređaj.

Između ostalih tu je i Translate dodatak koji će služiti za prevođenje. Za sada, on će biti ograničen na samo 11 jezika među kojima nema srpskog jezika.

Apple CarKey će vam omogućiti da, ukoliko imate automobil koji to podržava, koristite vaš uređaj kako ključ. Kako sada stvari stoje mnogima ova opcija neće biti korisna, pošto će prvi atomobil sa ovom opcijom biti novi BMW5.

Možda te još zanima:

.

Apple kažnjen zbog netačne reklame

Apple je kažnjen sa 10 miliona evra, problem su njihovi telefoni...

.

What a Wonderful World

MacBook i iPad se više neće sastavljati u Kini

.

Podrška za Android na Windowsu 10

Ažuriranje za Windows 10 na jesen 2021. donosi UI poboljšanja i podršku za Android aplikacije

.

iPhone12 skoro za dž

Kompanija Apple predstavila je četiri nova iPhone modela. Narudžbine počinju da se primaju već od petka, a isporuka startuje naredne…

.

Umesto reciklaže prodavali stare Apple uređaje

Apple je u Kanadi sklopio dogovor sa kompanijom Geep, prema kom, kada korisnici donesu stare uređaje, oni budu prosleđeni i…

.

Neko nas posmatra, neko nas stalno gleda

Ako vidite narandžasto svetlo na ekranu - možda vas neko posmatra.

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Škripa
  • 21:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo