...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Amazon pokreće virtuelnu kliniku

22.11.2022.

Amazon.com Inc je pokrenuo kliniku Amazon, virtuelnu platformu na kojoj korisnici mogu da se povežu sa zdravstvenim radnicima kako bi im pomogli u lečenju uobičajenih bolesti poput alergija i stanja kože.

.

Amazon je godinama pokušavao da proširi svoje prisustvo u zdravstvu. Kupio je onlajn apoteku PillPack 2018. godine, podržavajući sajt za isporuku lekova na recept i upoređivanje cena, koji je kasnije pokrenut kao Amazon Pharmacy koji omogućava korisnicima da kupuju lekove bez recepta ako su Prime članovi.

Amazon je navodi da će njegova nova usluga raditi u 32 države u Americi, a korisnici koji traže lečenje će biti povezani sa zdravstvenim radnicima. Usluga ne uključuje zdravstveno osiguranje i cene će varirati u zavisnosti od provajdera, dodaje se u saopštenju Amazona.

Izvor: PC Press


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Ugašen projekat koji je Microsoft reklamirao "na sva zvona"

Microsoft više neće podržavati Windows Subsystem za Android, koji je omogućavao da Android aplikacije fluidno rade na Windowsu 11.

.

Gašenje radnih mesta u tehnološkim kompanijama

Kompanija TikTok ukida 60 radnih mesta u sektoru za oglašavanje i prodaju. U TikToku nisu naveli razlog otpuštanja desetina zaposlenih,…

.

48.000 kompanija dalo Facebooku podatke o jednoj osobi

Facebook dobija podatke o korisnicima od velikog broja različitih kompanija, a nova studija koju je sproveo Consumer Reports daje bolji…

.

Velike tehnološke kompanije sve više troše na lobiranje u Briselu

Digitalna industrija troši više od 113 miliona evra godišnje na lobiranje u Briselu, pri čemu su rastu te sume u…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Snima se serija o Lari Kroft: Ko će zameniti Anđelinu Džoli?

Tomb Rajder franšiza, koja je stvorena iz istoimene video-igre, mogla bi da postane nova uzdanica platforme Amazon.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo