.
Trenutno
Danube Streamwaves Live
 Dušan Majkić i Predrag Novković
Lifestyle / Tehnologija

5 manje poznatih Google projekata

02.12.2014.

Istražite manje poznate Google projekte koji su takođe odlični edukativni alati.

.

   Google je napravio revoluciju na internetu tako što je napravio da svako može veoma lako da pretraži 'globalni mozak'. Napravio je različite vrste alata kao što su Google Maps, Gmail, Analytics, Android i Apps koje mnogi od nas koriste svakodnevno. Ovo su najfascinantniji Google vebsajtovi koji su napravljeni do sada.

   World Wonders Project

   Istražite drevna i moderna svetska čuda kao što su Piramida u Gizi, Stounhendž, Koralni greben u visokoj rezoluciji i 3D pregled ulica. Sigurno će vas inspirisati da naučite više o ovim misterioznim i prelepim mestima.

18th century royal palace at caserta   google cultural institute png       

    Ingress

   Google intrigantna igra za iPhone i Android uređaje je urbana alatka koja će vam pomoći da otkrijete interesantna mesta u gradu gde živite.

ingress png

 

    Google Sky

   Sigurno ste istraživali svet preko Google Earth, ali da li ste znali da možete da letite kroz svemir sa Google Sky veb sajtom?

www google com sky  png       

 Build LEGO With Chrome

Sada možete da gradite sa LEGO kockama, Google i LEGO su napravili odličnu kreativnu akademiju koja vam pokazuje kako da izgradite svoj lični LEGO grad i LEGO verziju popularnih znamenitosti.

build with chrome png

 

 Creative Sandbox Guide

Google kreativna 'kutija sa peskom' je vodič koji spaja kreativnost sa tehnologijom. Pokazuje vam kako da koristite novu tehnologiju da rešite problem u vezi sa biznisom i organizacijama, povezuje ih sa odličnim edukativnim izvorima kao što su Think With Google i Our Mobile Planet.

digital creativity guidebook   creative sandbox by google png

 

 

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?