...
TRENUTNO18:30 - 18:45Album nedelje

Lifestyle / Sport

FISE World Series u Osijeku

12.07.2016.

Ostalo je još samo nekoliko dana do početka najvećeg festival ekstremnog sporta u region. Pannonian Challenge počinje u petak, 15. jula u Osijeku. Do 23. jula uživaćemo u akrobacijama vrhunskih vozača rolera, skejta i BMX bajka, alii u sjajnom muzičkom programu.

A kao šlag na kraju ovog ionako velikog događaja za ekstremni sport, od 21. do 23. jula Osijek će biti domaćin FISE World Series – svetskog BMX Freestyle kupa, jednog od najvećih svetskih događaja ovog tipa.

.

Svoj dolazak u Hrvatsku do sada je potvrdilo više od 400  takmičara, a u izgradnji parka na osječkoj Copacabani učestvovali su sami vozači. 

Skejteri će Osjekom vladati 16. jula, a park će biti posebno dizajniran za njihove potrebe. U nedelju, 17. jula moći ćete da uživate u majstorijama roleraša. Od 21. do 23. jula skejt park postaje bike park i uživaćemo u najboljim BMX trikovima u okviru FISE World Series BMX Freestyle kupa.

U sportskim takmičenjima uživaćemo u toku dana, dok na uveče očekuje i sjajan muzički program. Osim britanskog  DJ dua Modestep, DJ Bizze Bodege i Phaat Phillija, tu su i bendovi Mašinko, Jonathan i Justin's Johnson, kao i YouTube senzacija faXcooL.

Sve informacije o ulaznicama možete pronaći na zvaničnom sajtu festivala

A.K.

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo