...
TRENUTNO00:00 - 10:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Sport

FISE World Series u Osijeku

12.07.2016.

Ostalo je još samo nekoliko dana do početka najvećeg festival ekstremnog sporta u region. Pannonian Challenge počinje u petak, 15. jula u Osijeku. Do 23. jula uživaćemo u akrobacijama vrhunskih vozača rolera, skejta i BMX bajka, alii u sjajnom muzičkom programu.

A kao šlag na kraju ovog ionako velikog događaja za ekstremni sport, od 21. do 23. jula Osijek će biti domaćin FISE World Series – svetskog BMX Freestyle kupa, jednog od najvećih svetskih događaja ovog tipa.

.

Svoj dolazak u Hrvatsku do sada je potvrdilo više od 400  takmičara, a u izgradnji parka na osječkoj Copacabani učestvovali su sami vozači. 

Skejteri će Osjekom vladati 16. jula, a park će biti posebno dizajniran za njihove potrebe. U nedelju, 17. jula moći ćete da uživate u majstorijama roleraša. Od 21. do 23. jula skejt park postaje bike park i uživaćemo u najboljim BMX trikovima u okviru FISE World Series BMX Freestyle kupa.

U sportskim takmičenjima uživaćemo u toku dana, dok na uveče očekuje i sjajan muzički program. Osim britanskog  DJ dua Modestep, DJ Bizze Bodege i Phaat Phillija, tu su i bendovi Mašinko, Jonathan i Justin's Johnson, kao i YouTube senzacija faXcooL.

Sve informacije o ulaznicama možete pronaći na zvaničnom sajtu festivala

A.K.

Možda te još zanima:

.

Jedna Komuna za sve

Da li se i vama čini da u poslednje vreme mala preduzeća imaju tendenciju da privuku druga mala preduzeća, stvarajući…

.

Kezz: Kvalitet vremenom ispliva

Tamaru Ristić Kezz dosad ste sigurno upamtili po glasu i energiji. Pre nekoliko godina započela je svoj muzički put, oduševljavajući publiku…

.

Elektronska koža koja rekreira osećaj dodira

Naučnici iz Singapura su napravili elektronsku kožu koja može da se koristi na robotima i pirotetičkim pomagalima. Njena specifičnost je…

.

Viber nudi nove opcije

Viber će od sada omogućiti svojim korisnicima da automatski filtriraju poruke i odlučuju ko ih može dodavati u grupe, pored…

.

Tviter ograničava broj odgovora na tvitove

Tviter od sada ima mogućnost ograničenja broja ljudi koji mogu da odgovore na tvitove.

.

Postani čuvar prašume

Ako ste veliki ljubitelj prirode, jedna od želja u bucket listi vam je da posetite prašume, onda je sajt Save…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo