...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music mix by Anja

Lifestyle / Sport

Dve leve: frizbi na bosanski način

14.06.2015.

Ako nas ne slušate nedeljom, onda nemate pojma šta je zabavan sport! Iako se možda dešavaju neketamoligešampiona, Sofija i Jasna predstavljaju apsurdne i zabavne sportove, pa su našle nekoliko klipova pomalo izmenjenih uobičajenih sportova. Spremite se za smejanje i kikotanje, jer je ovo što sledi genijalno!

.
Bosanci igraju frizbi. Možda i nisu Bosanci, ali svejedno su veoma kreativni i inovativni smile emoticon Ne može se rečima opisati kako se ovo igra, pa pogledajte.


Dodatak na fudbal koji pravi svaku razliku ovog sveta! Igrači su zakačili dvoglede na glave, pa pogledajte šta se dešava kada im se promeni percepcija. Na koji tim biste se kladili? (Kostimi sudija su deo igre, ali nismo sigurna koja im je uloga)


Svetsko prvenstvo u bacanju pita.

Pa zaaaaašto? Njama njam! Nadamo se da pored takmičenja postoji i pitarijada, pa da hranoljupci kao što smo mi ne bi bili tužni.


Pita ne treba da ode u stomak, nego na glavu, ruku ili grudi. Na nesvakidašnjem takmičenju učestvovalo je 17 britanskih i jedan japanski tim, koji je i pobedio. Pogodak u ruku nosi najmanje bodova, pa su Sofija i Jasna zaključile da neki takmičari sigurno hvataju pite i jedu ih.

O redakcija
Možda te još zanima:

.

Dve leve: Dušan Momić

U gostima nam je bio pobednik najteže brdske trke u Srbiji i čovek koji je postavio rekord na Ultramaratonu!

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo