...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Sport

Dve leve: frizbi na bosanski način

14.06.2015.

Ako nas ne slušate nedeljom, onda nemate pojma šta je zabavan sport! Iako se možda dešavaju neketamoligešampiona, Sofija i Jasna predstavljaju apsurdne i zabavne sportove, pa su našle nekoliko klipova pomalo izmenjenih uobičajenih sportova. Spremite se za smejanje i kikotanje, jer je ovo što sledi genijalno!

.
Bosanci igraju frizbi. Možda i nisu Bosanci, ali svejedno su veoma kreativni i inovativni smile emoticon Ne može se rečima opisati kako se ovo igra, pa pogledajte.


Dodatak na fudbal koji pravi svaku razliku ovog sveta! Igrači su zakačili dvoglede na glave, pa pogledajte šta se dešava kada im se promeni percepcija. Na koji tim biste se kladili? (Kostimi sudija su deo igre, ali nismo sigurna koja im je uloga)


Svetsko prvenstvo u bacanju pita.

Pa zaaaaašto? Njama njam! Nadamo se da pored takmičenja postoji i pitarijada, pa da hranoljupci kao što smo mi ne bi bili tužni.


Pita ne treba da ode u stomak, nego na glavu, ruku ili grudi. Na nesvakidašnjem takmičenju učestvovalo je 17 britanskih i jedan japanski tim, koji je i pobedio. Pogodak u ruku nosi najmanje bodova, pa su Sofija i Jasna zaključile da neki takmičari sigurno hvataju pite i jedu ih.

O redakcija
Možda te još zanima:

.

Dve leve: Dušan Momić

U gostima nam je bio pobednik najteže brdske trke u Srbiji i čovek koji je postavio rekord na Ultramaratonu!

.

Nešto drugačiji burito

Šta je ono što priziva osmeh na lice i tera sive oblake? Svakako, hrana. Spremili smo jednu srolanu poslasticu. Burito…

.

Ubisoft nudi besplatne igre

Ubisoft smatra da na jednostavan način može da ohrabri ljude da ostanu kod kuće i čekaju da se pandemija COVID-19 završi: tako Što…

.

Simuliraj zvukovima radnu atmosferu kod kuće

Da li i vi imate mogućnost da radite ili učite od kuće kao posledicu pandemije koronavirusa i nedostaju vam sporedni zvukovi na koje…

.

Zoom - aplikacija koju koriste svi

U proteklih nekoliko nedelja, svi su počeli da koriste ovu aplikaciju - od studenata i profesora, do premijera Velike Britanije. 

.

Jam session preko aplikacije

Ne prekidajte probe sa bendom u vreme kućne izolacije, jer postoji aplikacija koja omogućava i to!

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li se pridržavate preporuke o ostajanju kod kuće tokom epidemije korona virusa? 

Oradio logo