.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Sport

Dve leve: frizbi na bosanski način

14.06.2015.

Ako nas ne slušate nedeljom, onda nemate pojma šta je zabavan sport! Iako se možda dešavaju neketamoligešampiona, Sofija i Jasna predstavljaju apsurdne i zabavne sportove, pa su našle nekoliko klipova pomalo izmenjenih uobičajenih sportova. Spremite se za smejanje i kikotanje, jer je ovo što sledi genijalno!

.
Bosanci igraju frizbi. Možda i nisu Bosanci, ali svejedno su veoma kreativni i inovativni smile emoticon Ne može se rečima opisati kako se ovo igra, pa pogledajte.


Dodatak na fudbal koji pravi svaku razliku ovog sveta! Igrači su zakačili dvoglede na glave, pa pogledajte šta se dešava kada im se promeni percepcija. Na koji tim biste se kladili? (Kostimi sudija su deo igre, ali nismo sigurna koja im je uloga)


Svetsko prvenstvo u bacanju pita.

Pa zaaaaašto? Njama njam! Nadamo se da pored takmičenja postoji i pitarijada, pa da hranoljupci kao što smo mi ne bi bili tužni.


Pita ne treba da ode u stomak, nego na glavu, ruku ili grudi. Na nesvakidašnjem takmičenju učestvovalo je 17 britanskih i jedan japanski tim, koji je i pobedio. Pogodak u ruku nosi najmanje bodova, pa su Sofija i Jasna zaključile da neki takmičari sigurno hvataju pite i jedu ih.

O redakcija
.
Postoje posebne aplikacije za treniranje određenih sportova, ali ipak je najbolje kada su sve informacije o ličnom sportskom životu…
.
Ne može da donese hranu, ne može da špijunira komšinicu na trećem spratu, ne može još svašta što vrlo često ljudi pitaju,…
.
"Leto samo što nije" kažu oni koji su tokom zime uživali u svim đakonijama i sada ih panika hvata na pomisao na plažu i kupaće…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?