...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Sport

Basket: Turnir 3x3 na Štrandu

06.07.2015.

Novi Sad će još jednom pokazati koliko sjajnih sportista ima. Popularnost uličnog basketa je sve veća, a najbolje ekipe će se predstaviti na turniru u basketu 3 na 3 pod nazivom ZERO 21 Novi Sad, najavio je košarkaš Dušan Bulut. Basket će se igrati na košarkaškim terenima na Štrandu 11. jula, a boriće se 12 ekipa. Turnir će početi u 16 časova, dok je finale zakazano za 21 čas.

.

Takimičiće se sledeće ekipe: Olimp Beograd; Team Liman – Orion Menjačnice, Ranč – Beograd, HunTeam (Budimpešta, Mađarska), Master caffe (Star Banovci), Fisher Grupa (Zagreb, Hrvatska), Vrbas, Auto KućaSekulić – Novi Sad, Gladijator – Ugljevik (RepublikaSrpska), XXX (Sarajevo, BosnaiHercegovina), Arnold – Novi Sad, France Team (Pariz, Francuska).

Iako je ceo događaj najavljen za vreme Exita, naš sagovornik je u ime organizatora najavio još zanimljivih događaja koji će ovaj turnir u potpunosti predstaviti manirom uličnog basketa.

"Publika će moći da uživa u nastupima di–džejeva, potom hip hop grupe THCF i hip hop plesačica iz plesnog studija Point Dance", najavio je on.

U gostovanju na O radiju, Bulut je rekao da će ovaj događaj biti u znaku najboljeg basketa u Srbiji, a publika će takođe moći da pokaže svoje umeće u takmičenju šutiranja trojki.

Ovaj turnir ima status FIBA satelit turnira, a pobednička ekipa stiče pravo učešća na najboljem evropskom challenger-u u Moskvi, koji će biti održan 24. jula. Pored toga, pobedničku ekipu čeka nagrada od 1.000 evra kao i plaćen put na turnir.

Ceo razgovor sa Bulutom možete poslušati ovde

N.Š. 

Možda te još zanima:

.

Basketaši u pohodu na još jednu titulu

Basketaši Novi Sad Al Wahda takmičenje na turniru Masters serije u Pragu (6. i 7. avgust) počeće u grupi A…

.

Basketaši Novog Sada osvojili turnir u Moskvi

Basketaši Novi Sad Al Wahda osvojili su čelendžer u Moskvi, pošto su u finalnom meču savladali Piran iz Slovenije sa…

.

Šahovski turnir na PMF-u

Međunarodni, poluotvoreni šahovski turnir biće održan od 7. do 12. marta na Prirodno-matematičkom fakultetu.

.

Uvodi se obavezeno označavanje AI generisanog sadržaja

U Americi je predstavljen zakon za označavanje dubinski falsifikovanih sadržaja (deepfake content). Ima za cilj da se suprotstavi takvom sadržaju…

.

Stiže nova verzija Office paketa

Novi Office neće imati ugrađene funkcije veštačke inteligencije (AI), dok će Excel dobiti desetine poboljšanja. Među njima su kao dinamički…

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo