...
TRENUTNO00:00 - 10:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Sport

Akcija! Besplatne igre!

18.09.2020.

Onaj ko nikada nije igrao igru Football Manager, ne zna šta su neprospavane noći, propušteni ispitni rokovi i bračne krize. Onaj ko je igrao, zna šta je strast, potpuno zauzeće mozga i gde su krajnje granice ljudskog organizma bez sna.

.

Evo prilike da FM nabavite legalno, ali bez plaćanja! Veliko iznenađenje dolazi sa Epic Games Store platforme. Ovde već nedeljama unazad nije podeljena neka preterano vredna igra. Sada je prekinuta pauza sa čak tri kvalitetna naslova.

Prvi u ponudi je Watch Dogs 2, a povod za poklanjanje ove video-igre je to što uskoro izlazi i treći deo. Druga video-igra u ponudi je Football Manager 2020, o kome nije potrebno trošiti reči.

Treći je skromniji akcioni platformer koji vodi u svet sačinjen samo od papira i nalepnica sa prilično uvrnutim elementima. Taman ako želite da se odmorite od hakovanja i fudbala.

Sve trenutno besplatne igre možete preuzeti do 24. septembra. Potrebno je samo proći kroz proces kupovine i to je to, naslovi ostaju zauvek u vašem vlasništvu.

Izvor: b92.net

Možda te još zanima:

.

Igramo duže nego što postojimo

Vreme provedeno u igranju najbolje je porediti sa postojanjem ljudske vrste, koja je sa svim precima prisutna na Zemlji oko…

.

Imao se rašta i roditi

Otišao u penziju sa 25 godina

.

Uticajni tviteraš

"Da je danas živ Sveti Petar, sigurno bi i on slao poruke preko Tvitera i mejla, koristio bi savremena sredstva…

.

Otkriven eliksir večne mladosti?

U Kini testiraju injekciju koja zaustavlja starenje. Za sada se eksperimenti vrše samo na miševima, ali prvi nalazi su ohrabrujući.

.

Niko te ne poznaje kao WC šolja

Pametni WC čuva vaše zdravlje i preporučuje šta da jedete.

.

Global Game Jam u online formatu

Ovogodišnji Global Game Jam biće održan od 27. do 31. januara, a univerzitet Metropolitan u Beogradu je ponovo jedan od…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo