...
TRENUTNO00:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Sport

Akcija! Besplatne igre!

18.09.2020.

Onaj ko nikada nije igrao igru Football Manager, ne zna šta su neprospavane noći, propušteni ispitni rokovi i bračne krize. Onaj ko je igrao, zna šta je strast, potpuno zauzeće mozga i gde su krajnje granice ljudskog organizma bez sna.

.

Evo prilike da FM nabavite legalno, ali bez plaćanja! Veliko iznenađenje dolazi sa Epic Games Store platforme. Ovde već nedeljama unazad nije podeljena neka preterano vredna igra. Sada je prekinuta pauza sa čak tri kvalitetna naslova.

Prvi u ponudi je Watch Dogs 2, a povod za poklanjanje ove video-igre je to što uskoro izlazi i treći deo. Druga video-igra u ponudi je Football Manager 2020, o kome nije potrebno trošiti reči.

Treći je skromniji akcioni platformer koji vodi u svet sačinjen samo od papira i nalepnica sa prilično uvrnutim elementima. Taman ako želite da se odmorite od hakovanja i fudbala.

Sve trenutno besplatne igre možete preuzeti do 24. septembra. Potrebno je samo proći kroz proces kupovine i to je to, naslovi ostaju zauvek u vašem vlasništvu.

Izvor: b92.net

Možda te još zanima:

.

Igramo duže nego što postojimo

Vreme provedeno u igranju najbolje je porediti sa postojanjem ljudske vrste, koja je sa svim precima prisutna na Zemlji oko…

.

Važno je zaštititi najmlađe gejmere

Srpska asocijacija industrije video igara (SGA) i UNICEF u Srbiji potpisali su sporazum o saradnji sa ciljem da se deca i mladi, koji koriste igre i…

.

Zašto je 3D mozak bolji od onog iz laboratorijske tegle

Naučnici koji uzgajaju male količine moždanog tkiva, omogućavaju na taj način analizu rasta i razvojatog  važnog organa, a mogu imati…

.

Češka energetska revolucija – grejanje na nuklearni otpad

Uglju je odzvonilo, a gas je skup. Zato je ideja iz Češke upravo revolucionarna – za centralno grejanje koristilo bi…

.

LG potvrdio da izlazi sa tržišta mobilnih telefona

Kako se gubici i dalje povećavaju, a milijarde dolara naizgled rasipaju na neobične telefone, elektronski gigant je zvanično podigao belu…

.

Fiat je napravio "Hey Google" automobil

Kako se vozila sve više definišu svojim digitalnim karakteristikama, tehnološke kompanije traže sve bliža partnerstva sa proizvođačima automobila.

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

Koji je najbolji način da se zaustavi širenje koronavirusa?

Oradio logo