.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Putovanja

Bla, bla, bla… prevoz za pričljive putnike

08.01.2016.

Zapravo, brbljivost nije uslov da se vozite za mnogo manje novca nego što ste navikli. Dodovljna je želja da preostale slobodne dane ovogodišnjih praznika iskoristite tako što ćete se pokupiti i otići na neki put, i to vrlo jeftino.

.

Praznici i zimski raspusti su još u toku, ali posle proslave Nove godine, raznih repriza, Božića i ostalih zimskih čarolija, novčanici su se definitivno smanjili. No, ukoliko želite da preostale slobodne dane iskoristite tako što ćete još malo putovati, a sve to sa manjim troškovima, onda vam preporučujemo da posetite sajt Bla bla car.

Moto ovog sajta u nekoliko reči govori skoro sve što treba da znate o njemu: „Povezujemo ljude kojima je potreban prevoz sa vozačima koji imaju slobodna mesta“. Recimo da je ovo jedna vrsta savremenog načina stopiranja, ali je mnogo pouzdanija i pruža mogućnost da se bolje organizuje putovanje za male pare.

Kako se navodi na sajtu, tokom njegovog postojanja u Srbiji stvorena je velika mreža korisnika, pa je jednostavno naći prevoz gde god da ste se zaputili u zemlji, ali i u inostranstvu.

Zanimljivo je što možete biti i onaj koji vožnju traži, ali i onaj koji je nudi. Vozači tako mogu da uštede troškove goriva koje će podeliti sa saputnicima, a virtuelni stoperi da jednostavno rezervišu mesto.

Dostupan je i blog, na kojem se mogu čitati vesti i preporuke, a svaki član ove svetske zajednice ima jasno definisan profil sa ocenama članova, jer na taj način žele da stvore zajednicu od poverenja.

Linkovi su dostupni u tekstu, pa zato srećan put, a možda upoznate i neke nove prijatelje na ovoj stoperskoj avanturi!

M.L.

 

.
Svi mladi vole da putuju, ali kako kao student platiti skupa putovanja? Poslednjih godina raste popularnost sajtova koji promovišu…
.
Većina ljudi u Srbiji ne može sebi da priušti raskošna putovanja iz oglasa turističkih agencija. Međutim, ako je želja za putovanjem…
.
Od raznobojnih kuća u londonskom Notting Hillu, do pogleda na njujorški Manhattan Bridge, postoje mesta širom sveta koja su poslednjih…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?