...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Putovanja

Bla, bla, bla… prevoz za pričljive putnike

08.01.2016.

Zapravo, brbljivost nije uslov da se vozite za mnogo manje novca nego što ste navikli. Dodovljna je želja da preostale slobodne dane ovogodišnjih praznika iskoristite tako što ćete se pokupiti i otići na neki put, i to vrlo jeftino.

.

Praznici i zimski raspusti su još u toku, ali posle proslave Nove godine, raznih repriza, Božića i ostalih zimskih čarolija, novčanici su se definitivno smanjili. No, ukoliko želite da preostale slobodne dane iskoristite tako što ćete još malo putovati, a sve to sa manjim troškovima, onda vam preporučujemo da posetite sajt Bla bla car.

Moto ovog sajta u nekoliko reči govori skoro sve što treba da znate o njemu: „Povezujemo ljude kojima je potreban prevoz sa vozačima koji imaju slobodna mesta“. Recimo da je ovo jedna vrsta savremenog načina stopiranja, ali je mnogo pouzdanija i pruža mogućnost da se bolje organizuje putovanje za male pare.

Kako se navodi na sajtu, tokom njegovog postojanja u Srbiji stvorena je velika mreža korisnika, pa je jednostavno naći prevoz gde god da ste se zaputili u zemlji, ali i u inostranstvu.

Zanimljivo je što možete biti i onaj koji vožnju traži, ali i onaj koji je nudi. Vozači tako mogu da uštede troškove goriva koje će podeliti sa saputnicima, a virtuelni stoperi da jednostavno rezervišu mesto.

Dostupan je i blog, na kojem se mogu čitati vesti i preporuke, a svaki član ove svetske zajednice ima jasno definisan profil sa ocenama članova, jer na taj način žele da stvore zajednicu od poverenja.

Linkovi su dostupni u tekstu, pa zato srećan put, a možda upoznate i neke nove prijatelje na ovoj stoperskoj avanturi!

M.L.

 

Možda te još zanima:

.

Na sunce uz oprez

Odavno nije tajna da je prevencija najbolja zaštita, a tekuća godina nas je više puta podsetila i uverila u tu…

.

Zanimljivi tutorijali za Apple korisnike

U vreme pandemije Apple je poželeo da nešto korisno uradi za svoje korisnike. Zbog toga je ova kompanija napravila je…

.

Samsung i Apple telefoni uskoro bez punjača?

Samsung možda neće uključivati punjače u kutijama nekih od svojih pametnih telefona, počev od 2021. godine. Iz ove kompanije kažu da…

.

Blogovanje i gejming legitimni poslovi u Kini

Bloomberg prenosi da će u Kini maturanti koji pokreću sopstveni posao, fokusiran na blogovanje ili gejming, sada biti klasifikovani kao zaposleni. 

.

Za organizaciju doma

Za one koji zaboravljaju ili ne stižu da pruže dovoljno pažnje svom domu što rezultira, na primer, gubljenjem računa po…

.

Nestajuće poruke na Viberu

Ova funkcija prethodno je bila na raspolaganju samo u tajnim četovima, dok će od sada svaki korisnik moći da podesi vremensko…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo