...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Anja

Lifestyle

Pokloni koji ulepšavaju praznike

23.12.2014.

   U periodu smo godine kada je darivanje u fulu, božićna i novogodišnja euforija se tek zahuhtava i sad smo u dilemi šta kome pokloniti, a ne istrošiti se. Ili istrošiti se i biti originalan. Ili neka gest bude poklon. Ma sto čuda...Evo nekoliko predloga.

.

1. Karte za koncert

   Iako je možda neki koncert tek za par meseci, to nema veze, svako voli da dobije ulaz free na recimo omiljenu grupu ili njih par (npr. http://oradio.rs/sr/vesti/muzika/zimska-idila-u-quarteru-461.html).  Naravno ne moraju to biti samo koncerti, u obzir dolaze i pozorišne predstave, izložbe pa i bioskop ili šta ti već padne na pamet.

2. Masaža

   Savrrrrrršenooooo za svakoga ko je često pod stresom. Pogledaj internetske stranice koje su prepune kupona pomoću kojih nas masaža izađe mnoooogooo jeftinije. Srećan novčanik, srećan/na ti.

3. Pričuvaj dete nekome na jedan dan

   Znate li šta ljudi koji mnogo rade najviše vole? Pauzu. Čak i par sati čuvanja dece novokomponovanim roditeljima daje šansu da ako ništa, barem odspavaju.

4. Ili im pričuvajte ljubimca na jedan dan

   Taman i ti dobiješ dnevnu dozu sreće, jer kako lepše provesti vreme nego sa razigranim psom ili mačkom. Prava milina.

5. Šetnja

   Kada si poslednji put zaista prošetao/la radi šetnje. Pa još sa nekim bitnim. Možda ti zvuči strano kada ti sad kažem da ostaviš telefon kod kuće, i izađeš napolje. Ali, zaista, ostavi ga kod kuće i izađi u šetnju. Videćeš koliko će ti to zaista prijati kada se prepustiš čaroliji zvukova, mirisa, i pogleda tokom šetnje.

6. Slagalice

   Ima ih svuda da se kupe. Od manjih i lakih do onih preko 10 hiljada delova koje ti zaista preokupiraju pažnju pa... dobar deo vremena. Ali proleti. Veruj.

 7. Kuvaj za nekoga

   Ako znaš makar ispeći jaje i to je veština, i to se ceni. Obraduj nekoga svojom kuhinjskom magijom. Makar to ispao i komad hleba sa džemom, važna je pažnja. Ukoliko si vičniji/a u kuhinji onda dopusti da Džejmi Oliver u tebi napravi pravi praznični obrok koga ćeš rado ponoviti i kada povoda nema. (npr. http://oradio.rs/sr/vesti/kuhinja/krompir-u-slanini-311.html)

   J.M.

Možda te još zanima:

.

Psi mole - bez vatrometa za Novu godinu!

Nova godina bez vatrometa poruka je koju u decembru odašilju evropski gradovi, a na rep te inicijative uhvatili su se…

.

Korona poremetila praznične planove

Jedna od lepših stvari kod Nove godine i praznika, osim poklona naravno, jesu planiranja. Sa kim će se i kako…

.

Tri ideje za praznični dom kao sa slike

Kako se bliži Nova godina, gotovo u svim medijima možemo videti savršeno okićene jelke. Bajkoviti stanovi puni prelepih ukrasa bude…

.

Provedite slobodno vreme u netaknutnoj prirodi

Do godišnjih odmora ostalo je još dva meseca rada, ali ona slatka uvertira kreće za koji dan. Prvomajske praznike ljudi…

.

Nedeljni vodič od 14. do 20. januara

A posle praznika - nova sezona svega..

.

Klikom do zdravlja

Praznici su prošli, ali višak kilograma posle silne hrane ostaje. Ako želiš da ih se otarasiš, predstavljamo ti odličan sajt.

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo